Reality27. juli 2017

Albert Dyrlund: Du skal aldrig sende lorten

Hvilken emoji scorer man bedst med? Det giver YouTuberen Albert Dyrlund svaret på, når han på søndag besøger "Ridiculousness"
Han er efterhånden en fast kending i "Ridiculousness"-studiet, og på søndag er han så tilbage i sofaen. Det er selvfølgelig YouTube-stjernen Albert Dyrlund, der er tale om, og på søndag giver han et godt scoretrick. For Mattias Hundebøll vil nemlig gerne vide, hvilken emoji, der er den bedste at sende til en pige.
- Hvad for en emoji er der mest succes i, spørger Mattias, og der har Albert et lynhurtigt svar. Og han fortæller også, hvilken emoji, man bestemt ikke skal sende afsted til pigen. - Lorten er dum at sende, det har jeg prøvet et par gange. Men det er godt at sende en palme-emoji, for så tror tøserne, at du godt vil ud at rejse. Tøserne er pjattet med det, fortæller Albert, der har over 140.000 følgere på YouTube. Og Amalie Wichmann er helt med på ideen. Hun har nemlig modtaget flere palme-emojis. - Det har jeg selv tænkt, når jeg får palmer. Han må være en eksotisk type. Han kan godt lide at rejse, fortæller Amalie Wichmann. Du kan se klippet fra søndagens "Ridiculousness" i toppen af artiklen Albert Dyrlund er blot en af mange kendisser, der har gæstet "Ridiculousness" i første sæson. Også stjerner som Oliver Bjerrehuus og Robert Hansen har været forbi Mattias Hundebølls TV-studie. "Ridiculousness" startede oprindeligt i USA, hvor skateren Rob Dyrdek er vært og har haft besøg at megastjerner som Justin Bieber, 50 Cent og Johnny Knoxville. Formatet er et af MTV’s mest succesfulde programmer. "Ridiculousness" sendes hver søndag klokken 21.00 på MTV.

Sponsoreret indhold