Nyheder21. august 2018

Julia Sofia åbner op om sin seksualitet: Jeg har været kæreste med en pige

YouTube-stjernen Julia Sofia fortæller om sin seksualitet i en ny video, hvor hun blandt andet fortæller, at hun har været kæreste med en pige
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20170823_dm_vild_med_dans_112-1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Julia Sofia Aastrup er blevet kendt for at være hudløst ærlig på de sociale medier, og nu åbner hun op omkring sin egen seksualitet.

Det gør hun i en ny video på YouTube.

Her fortæller hun blandt andet, at hun på et tidspunkt har været kæreste med en pige.

- Så længe jeg kan huske, har jeg altid vidst, at jeg ikke var ligesom mine veninder. Når alle ligesom havde drengekærester i skolen, så har jeg bare altid vidst, at jeg måske ikke helt var der, eller var på samme måde som dem. Og da jeg var 16 år, der blev jeg forelsket i en pige, fortæller Julia Sofia i sin video, hvor hun også fortæller, at forelskelsen fik hende til at stille sig selv en masse spørgsmål.

- Vi endte faktisk med at være kærester i noget tid, og på et tidspunkt stoppede vi også igen, fortæller YouTube-stjernen.

Selvom Julia Sofia har været kæreste med en pige, så vælger hun ikke hverken at kalde sig selv lesbisk eller biseksuel.

- Jeg tror ikke, at jeg har lyst til at putte mig selv i en kasse og sige, at det er det, jeg er. For jeg kommer også til at udvikle mig hele tiden. Jeg kommer til at lære nye mennesker at kende, og jeg kommer til at møde nye mennesker at kende på min vej. Og bare fordi, at jeg indtil videre kun er faldet for piger, så er det ikke ens betydende med, at det er sådan resten af mit liv kommer til at se ud, fortæller Julia Sofia.

Hun håber, at hun med sin video kan hjælpe nogle af sine mange følgere, hvis de sidder med nogle spørgsmål om deres egen seksualitet.

Se videoen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Julia Sofia blev kendt i den brede befolkning, da hun sidste år deltog i "Vild med dans", hvor hun dansede sammen med Frederik Nonnemann.

Siden har hendes YouTube-kanal fået større og større succes, og hun kan i år glæde sig over, at hun udover at være nomineret til Guldtuben også skal være vært ved eventet.

Sponsoreret indhold