Børnene kaldt ”fede” og ”fedtede”: Tori Spellings mand i rasende modangreb

Dean McDermott og Tori Spelling sammen med deres børn.

Dean McDermott og Tori Spelling sammen med deres børn.

(Foto: MEGA)

Det væltede ikke kun ind med søde ord og positive kommentarer, da Tori Spelling tidligere på ugen delte et familiefoto på sin Instagram-profil.

Mange af ”Beverly Hills 90210”-stjernens over 1,2 million følgere på det sociale medie havde således intet pænt at sige om parrets fem børn, der stod smilende foran kameraet.

De fem børn – Liam, 11, Stella, 10, Hattie, 7, Finn, 6, og Beau, 1 – blev kaldt både ”fede” og ”tykke”, ligesom mange kommenterede, at børnenes tøj var ”krøllet”, og at børnene så ”skrækkelige” ud i deres tøj – og så var der også dem, der kaldte børnenes hår for ”fedtet” og ”ulækkert”.

Nogle skrev endda, at de mente, at Spelling-børnene virkede både ”dumme” og ”usunde” og dét, der var værre.

Artiklen fortsætter under instagram-billedet...

Det var dette instagram-billedet, der fik flere til at kritisere parrets børn. Foto: Instagram

Nu kommer Tori Spellings mand, Dean McDermott, 52, så med et modangreb på det sociale medie.

Som kommentar til sin hustrus billede på instagram skriver en rasende Dean McDermott:

- Jeg er så skræmt og forarget over de kommentarer, der er blevet skrevet om mine børn.

- At bodyshame og mobbe mine børn??!! Hvad er der galt med jer folk??!!, skriver Dean McDermott, inden han kommer med et længere kommentar til mange af de kritiske ord, som følgerne havde efterladt.

- Til jeres information gik vi fra en lang dag i skolen direkte til biografen. Og jeg kender ikke nogen børn, der ikke er lidt nussede, når dagen lakker mod enden. For ikke at tale om at øjeblikke før dette foto blev taget, havde børnene tumlet med hinanden og løbet rundt.

Artiklen forstætter under billedet...

Dean McDermott raser, efter hans børn blev kaldt grimme ting på instagram. Foto: MEGA

- Så jeg må da undskylde, at vi ikke havde strygejern og strygebræt med, så vi kunne få dem til at se perfekte ud til jer. De er børn. De er beskidte og nussede. Det er sådan, børn er, lyder det vredt fra en forarget Dean McDermott.

De personer, der havde valgt at kalde hans børn ”tykke” og ”fede”, modtog også en hård medfart fra Dean McDermott:

- At sige at mine børn er overvægtige, tja, det er bare ondt og ikke på sin plads. De går igennem forskellige vokse-perioder, og selv hvis vores børn er til den større side, hvad så?

Artiklen fortsætter under billedet...

Tori Spelling, 45, sammen med sin ægtemand Dean McDermott, 52, og parrets fem børn: Liam, 11, Stella, 10, Hattie, 7, Finn, 6, og Beau, 1.

Tori Spelling, 45, sammen med sin ægtemand Dean McDermott, 52, og parrets fem børn: Liam, 11, Stella, 10, Hattie, 7, Finn, 6, og Beau, 1. Foto: MEGA

- De er glade, de er sunde, og undskyld at de ikke ligner tynde supermodeller. Mennesker kommer i alle former og alle størrelser. Så hvorfor skal du bedømme? I skulle alle skamme jer for at ytre så hård en dom mod så smukke børn! Skam jer alle!!!!!

Det er ikke første gang, at Tori Spelling og ean McDermott har oplevet, at deres børn fik hårde kommentarer med på vejen, når de delte billeder af dem.

Det samme var tilfældet tilbage i september-måned, da Tori Spelling delte et foto af sine fire ældste børn på vej til skole på første skoledag.

Artiklen fortsætter under instagram-billedet...

Også dette billede fik hårde ord med på vejen. Foto: Instagram

Igen var der flere, der valgte at kritisere og kalde børnene tykke i kommentarfeltet. Dengang skrev Tori Spelling som kommentar:

- Jeg er en stolt morbjørn, og jeg elsker at dele familiens rejser med familie, venner, fans og online-støtter.

- Tak til alle jer #mamabears derude. Vi har altid hinandens ryg! Til alle jer derud, der følte behov for at #momshame og #kidshame mig, siger jeg: Skam jer!

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close