Hollywood 15. januar 2018

Tori Spelling anklaget for at snyde sig tyndere i slanke-reklame

"Beverly Hills 90210"-stjernen reklamerer for et produkt, der giver flad mave. Nu bliver hun beskyldt for at have photoshoppet sig tyndere på billedet til reklamen
Foto: All Over Press

Tori Spelling, 44, der spillede Donna Martin i TV-serien "Beverly Hills 90210", bliver beskyldt for at have photoshoppet et billede på sin Instagram-profil, hvor hun reklamerer for et produkt, der giver flad mave.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Artiklen fortsætter under billedet.

På billedet står stjernen, der i marts 2017 fødte barn nummer fem, i et sort, kropsnært sæt tøj, mens hun smilende viser to pakker slankeprodukter frem.

- Det er et nyt år, og det er tid til nogle forandringer - @flattummyco hjælper mig med en stor forandring.. min mave!, skriver moderen til fem på sin Instagram-profil.

Men nogle af hendes 1 mio. følgere mener ikke, at Tori Spellings flade mave kan tilskrives de sunde shakes, som hun reklamerer for - det skyldes derimod en tur gennem billedredigeringsprogrammet photoshop.

- Dette er åbenlyst photoshoppet. Jerngitteret bøjer. Så fjollet. Vær stolt af, hvem du virkelig er, skriver brugeren sw571 på Instagram.

- Hvad er der galt med din midterste finger og arm? Fyr personen, der har redigeret dette billede, lyder det fra brugeren devils520.

- Omg, så photoshoppet... se på buskene bag hende - de bøjer af lige ved hendes røv. Jeg ville ønske, kendte ville være mere sandfærdige, det er okay ikke at være perfekt, lyder opsangen fra brugeren jkopiola.

Tori Spelling blev i marts 2017 mor for femte gang.

Skuespillerinden Tori Spelling, der er kendt for sin rolle som Donna i tv-serie "Beverly Hills 90210", og hendes ægtemand gennem ti år, Dean McDermott, er torsdag blevet forældre til en søn.

Det oplyste hun og ægtemanden gennem ti år, Dean McDermott, til udebladet People.

Sønnen, der fik navnet Beau Dean McDermott, er parrets femte barn sammen, men selv om det langt fra er første gang, det celebre par står med en baby i armene, så er glæden ikke mindre denne gang.

- Vi er fuldstændig forelskede i baby Beau. Han er en sand velsignelse, og hans brødre og søstre er vilde efter at møde ham. Vi er alle meget taknemmelige for vores store, smukke og sunde familie, lød det dengang fra Tori Spelling ifølge People.

"Beverly Hills 90210"-stjernen afslørede sin graviditet tilbage i oktober. Her fortalte hun, at det kom som noget af en overraskelse, at der nu var endnu et barn på vej.

- Men vi har altid ønsket os en stor familie. Vi glæder os meget, lød det fra den 43-årige tv-stjerne dengang.

I forvejen er Tori Spelling og Dean McDermott forældre til niårige Liam, otteårige Stella, femårige Hattie og fireårige Finn. Derudover har Dean McDermott sønnen Jack fra et tidligere forhold.

I galleriet kan du se, da Tori Spelling besøgte København:

Tori Spelling i København

Sponsoreret indhold