Hollywood 2. marts 2018

Politiet tilkaldt: Tori Spelling fik nervøst sammenbrud

Det var Tori Spellings egen mand, der tilkaldte politiet, fordi han frygtede for sin kones mentale helbred
Foto: All Over Press

Torsdag morgen klokken syv lokal tid fik politiet i Los Angeles et opkald fra Dean McDermott, der er gift med "Beverly Hills 90210"-stjernen Tori Spelling, 44.

Ifølge TMZ fortalte han politiet, at hans kone var meget agressiv, og The Blast rapporterer, at den omtalte kvinde muligvis havde en "psykisk sygdom".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Politiet rykkede ud til parrets hjem i Woodland Hills, Los Angeles, og ifølge TMZ blev Tori Spelling ikke anholdt, ej heller blev hun dømt egnet til en psykisk evaluering. Politiet fik dog en anmeldelse om husspektakler.

"Bachelor"-stjernen Corinne Olympios var sammen med Tori Spelling dagen før og fortæller til TMZ, at "Beverly 90210"-stjernen virkede meget "overvældet af det at være mor, specielt fordi hun blev gravid lige efter hun fødte sidste år.

Tori Spelling og Dean McDermott har sammen fem børn: Liam på ti, Stella på ni, Hattie på seks, Finn på fem og Beau, der fylder et år i dag.

Artiklen fortsætter under billedet.

En kilde fortæller til People, at Tori Spelling ikke har det nemt for tiden.

- Hun kan blive meget stresset, afslører insideren om moderen til fem.

- Det seneste år har været virkelig hårdt for Tori. Hun har været under et stort press og stresset med børnene, arbejde og hendes ægteskab, lyder forklaringen fra kilden til People.

- Hun vender meget af sin angst indad, og hun ved, at det ikke er sundt for hende. Selvfølgelig ville hun på et tidspunkt nå et punkt, hvor hun brød sammen, konkluderer insideren.

- Tori og Dean har deres op- og nedture, men de elsker hinanden, og familien er det vigtigste for dem, lyder det fra kilden.

Tidligere i år blev Tori Spelling anklaget for at snyde sig tyndere i en slanke-reklame.

Tori Spelling, 44, der spillede Donna Martin i TV-serien "Beverly Hills 90210", blev beskyldt for at have photoshoppet et billede på sin Instagram-profil, hvor hun reklamerede for et produkt, der gav flad mave.

Artiklen fortsætter under billedet.

På billedet stod stjernen, der i marts 2017 fødte barn nummer fem, i et sort, kropsnært sæt tøj, mens hun smilende viste to pakker slankeprodukter frem.

- Det er et nyt år, og det er tid til nogle forandringer - @flattummyco hjælper mig med en stor forandring.. min mave!, skrev moderen til fem på sin Instagram-profil.

Men nogle af hendes 1 mio. følgere mente ikke, at Tori Spellings flade mave kunne tilskrives de sunde shakes, som hun reklamerede for - det skyldtes derimod en tur gennem billedredigeringsprogrammet photoshop.

- Dette er åbenlyst photoshoppet. Jerngitteret bøjer. Så fjollet. Vær stolt af, hvem du virkelig er, skrev brugeren sw571 på Instagram.

- Hvad er der galt med din midterste finger og arm? Fyr personen, der har redigeret dette billede, lød det fra brugeren devils520.

- Omg, så photoshoppet... se på buskene bag hende - de bøjer af lige ved hendes røv. Jeg ville ønske, kendte ville være mere sandfærdige, det er okay ikke at være perfekt, lød opsangen fra brugeren jkopiola.

I galleriet kan du se billeder fra, da Tori Spelling og familien besøgte København:

Tori Spelling i København

Sponsoreret indhold