Hollywood19. januar 2019

Instagram-følgere i angreb: Kalder Tori Spellings børn ”fede" og "fedtede"

Tori Spelling delte for to dage siden et familiefoto, der viste hende sammen med ægtemanden og parrets fem børn. Men billedet blev ikke kun mødt af søde kommentarer – mange af ”Beverly Hills”-90210-stjernens følgere havde ikke pæne ord at sige om parrets børn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tori_spelling.jpg
 (Foto: MEGA)

For to dage siden delte Tori Spelling et sødt familiefoto, efter hun og familien havde tilbragt en hyggelig dag sammen med hendes ”Beverly Hills 90210”-kollega Ian Ziering.

På billedet poserede en smilende Tori Spelling, 45, sammen med sin ægtemand Dean McDermott, 52, og parrets fem børn: Liam, 11, Stella, 10, Hattie, 7, Finn, 6, og Beau, 1.

Men desværre blev familiebilledet ikke kun mødt af søde kommentarer fra Tori Spellings over 1,2 million følgere på instagram.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet...

Det er dette billede, der har fået utallige negative kommentarer. Foto: Instagram

Mange havde nemlig ret så kritiske og uvenlige kommentarer om parrets fem børn.

De fem børn blev kaldt både "fede" og "tykke", ligesom mange kommenterede, at børnenes tøj var "krøllet", og at børnene så "skrækkelige" ud i deres tøj - og at de havde "fedtet" og "ulækkert" hår.

Nogle skrev endda, at de mente, at Spelling-børnene virkede både "dumme" og "usunde" og ting, der var endnu værre.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/tori_spelling_og_boernenen.jpg
 (Foto: MEGA)

Tori Spelling sammen med sin fire ældste børn. Foto: MEGA

Det er ikke første gang, at Tori Spelling og ægtemanden Dean McDermott har oplevet, at deres børn fik hårde kommentarer med på vejen, når de delte billeder af dem.

Det samme var tilfældet tilbage i september-måned, da Tori Spelling delte et foto af sine fire ældste børn på vej til skole på første skoledag.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet...

Dette billede fra september sidste år har også fået mange kritiske kommentarer. Foto: Instagram

Igen var der flere, der valgte at kritisere og kalde børnene tykke i kommentarfeltet. Dengang skrev Tori Spelling som kommentar til de mange kritiske kommentarer:

- Jeg er en stolt mor-bjørn, og jeg elsker at dele familiens rejser med familie, venner, fans og online-støtter.

- Tak til alle jer #mamabears derude. Vi har altid hinandens ryg! Til alle jer derude, der følte behov for at #momshame og #kidshame mig, siger jeg: Skam jer!

Sponsoreret indhold