Nyheder 17. maj 2016

Tori Spelling før frokost på Noma: Vi elsker danske jordbær

"Beverly Hills"-stjernen og hendes mand kan ikke få nok af Danmark. De har kastet kærligheden på den danske madskat og særligt de røde nationalbær.
Foto: Dan Mariegaard

Her til lands ka' du få kvinder og kager - og jordbær for sjov!

Og især de røde sjove bær begejstrer "Beverly Hills"-stjernen Tori Spelling, 42. 

Den jomfruelige Donna fra 90-hitserien og hendes familie nyder i disse dage forsommeren i København - og de har blandt andet smagt nogle af årets første danske jordbær. 

- Åh gud, jordbærrene er de bedste i verden! udbrød en entusiastisk Tori Spelling, da SE og HØR forleden mødte hende og manden 49-årige Dean McDermott, foran restaurant Noma i København. 

Foto: Dan Mariegaard

(Foto: Dan Mariegaard) I sidste måned kom parret til København for at deltage i Zulu Awards og besøgte også Tivoli. 

Både Tori og Dean er imponerede over smagen i de røde bær, men det er ikke det eneste, der har slået benene væk under stjerneparret. 

Flæsk og fynsk farin
- Jeg har fået stegt flæsk med persillesovs, og det elsker jeg! røbede en glad Dean McDermott. 

Foto: Dan Mariegaard

(Foto: Dan Mariegaard) Tori og Dean var på vej ind for at nyde frokost på den danske Michelin-restaurant Noma på Christianshavn. 
- Vi er store madelskere, og her står de for meget af det, vi gerne vil lære vores børn om at gro og høste selv, smilede Tori. 

- I går fik vi en dessert, som nogle venner lavede til os. Der var masser af brun sukker i, og jeg elskede det!

- Det skulle være en kage fra en bestemt egn, indskød Tori om lækkerbiskenen - mon ikke det var en fynsk brunsviger, den søde Hollywood-tand havde frådet over. 

Foto: Dan Mariegaard

(Foto: Dan Mariegaard) Tori Spelling, 42, og husbonden Dean McDermott, 49, har netop fejret deres tiårs bryllupsdag i København. Parret var for få dage siden i Paris, hvor Dean friede til Tori for tredje gang. Sammen har de fire børn. 

Rejsen gennem den danske madkultur ledte så forleden parret til Noma på Christianshavn, og de glædede sig til at smage de nordiske retter.

- Jeg har læst, at det er den tredjebedste restaurant i verden, men jeg har HØRT, at det er den bedste i verden! lød det fra Dean, inden parret smuttede ind til deres frokostreservation. 

Sponsoreret indhold