Ups! SKAM-stjerne på Tinder-date - så dukker fyrens far op

SKAM-stjernens Tinder-date gik ikke helt som ventet.

SKAM-stjernens Tinder-date gik ikke helt som ventet.

Foto: All Over Press

 
Husker du Vilde fra den enormt populære ungdomsserie, SKAM?
 
Serien, der handler om en gruppe gymnasieelever på Hartvig Nissens Skole i Oslo og alle de glæder og problemer, der følger med teenagelivet, sluttede sidste år, men de unge skuespillere, der spillede hovedrollerne, vandt evig berømmelse.
 
 
21-årige Ulrikke Falch, der spillede gymnasiepigen "Vilde" i serien fik i sin rolle en kæreste i sæson tre.
 
Men i virkeligheden har smukke Ulrikke Falch trods berømmelsen og sit gode udseende ikke en kæreste.
 
Og i jagten på den eneste ene benytter hun som millioner af mennesker verden over dating-app'en Tinder.
 
Det kom der en pudsig hændelse ud af for nylig, fortæller Ulrikke Falch norske Dagbladet, da avisen i torsdags ved modemagsinet Elles sommerfest konfronterede hende med kæresterygter og spurgte, om hun havde nogen bestemt i kikkerten.
 
Hun anede fred og ingen fare, da hun for kort tid siden havde aftalt at mødes med sin Tinder-date i det centrale Oslo.
 
 
Men samtalen kan jo glide lidt lettere, hvis man får noget indenbords, og Ulrikke Falch og hendes date besluttede at fortsætte samtalen på en bar.
 
Og af alle de barer, de kunne vælge i Oslo, valgte SKAM-stjernen og hendes date helt tilfældigt at gå ind på en bar, hvor fyrens far sad.
 
Faderen var - tro det eller ej - også på Tinder-date!
 
- Ha-ha, det var ikke planlagt og var helt tilfældigt, siger Ulrikke Falch med et stort smil til Dagbladet.
 
Og dermed endte dagen ikke helt som ventet.
 
Da den første befippelse havde fortaget sig syntes de alle fire, at sammentræffet var så festligt, at de valgte at fortsætte aftenen sammen alle fire.
 
- Så du var på en dobbelt-date med din dates far?, spørger Dagbladet.
 
- Det ved jeg ikke, om man kan kalde det, men vi havde det sjovt, siger Ulrikke Falch.
 
 
- Hvad lavede I?, spørger Dagbladet.
 
- Jeg satte mig først ned og spurgte datens far, om han ville købe tequila til os. Derefter legede vi "sandhed eller konsekvens", fortæller "Vilde".
 
"Sandhed eller konsekvens" er en fest-leg hvor man enten skal svare ærligt på et spørgsmål eller gennemføre en udfordring.
 

SKAM-stjerne måtte kysse daten

 
- Jeg valgte konsekvens og min dates far beordrede mig til at kysse hans søn, og jeg klarede selvfølgelig udfordringen, griner Falch.
 
Da Dagbladet spørger SKAM-profilen om hun er fortsat med at ses med fyren fra dobbelt-daten, svarer hun nølende.
 
- Jeg har det sjovt, flirter og hygger mig, siger Ulrikke Falch, der ikke udelukker, at hun også i fremtiden vil bruge Tinder til at sætte et stævnemøde op.
 
Ud over at være skuespiller, deltager Ulrikke Falch også livligt i den norske samfundsdebat og er også på trapperne med en bog, der skal fungere som overlevelsesguide til unge kvinder baseret på egne erfaringer.
 
 
Hun har tidligere brugt sin Instagramkonto, hvor hun har en million følgere til at sætte spørgsmålstegn ved de moderne skønhedsidealer.
 
Og i den forbindelse trak hun på sin egen fortid med en kamp mod en spiseforstyrrelse, og at hun i en årrække var diagnosticeret med anoreksi.
 
Hun er aktiv i kampen mod bodyshaming, men til Elles fest forleden havde hun paraderne nede, selv om Elle repræsenterer modebranchen, som hun tidligere har været i clinch med.
 
- Denne fest er et sted, hvor folk kommer for at have det sjovt, og jeg er her udelukkende, fordi der er fri bar, siger Ulrikke Falch til Dagbladet.
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close