Nyheder7. april 2017

Derfor slutter SKAM

Skaberen af den ultrapopulære serie fortæller, hvorfor det er helt slut med SKAM
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ssd39ava5snvxutvhdql_arpvlmnw5ohef71njqhittq.jpg
 Foto: NRK

Der var både glæde og frustration hos de mange millioner fans af den norske ungdomsserie, SKAM, da der fredag var nyt om serien.

Glæde og spænding over at få at vide at den kommende hovedperson er Sana og frustration over at høre, at den fjerde sæson bliver den uigenkaldeligt sidste.

NRK kunne sandsynligvis introducere nye personer og lave yderligere ti sæsoner med fremragende seertal blandt alverdens ungdom, men det kommer ikke til at ske.

Om baggrunden for at stoppe på toppen fortæller seriens skaber Julie Andem på sin profil på Instagram.

- SKAM har været et 24-timers job. Det har hele tiden været sjovt at lave, og jeg tror, at det har givet serien et overskud, og bevirket, at det som sker i SKAM-universet føles overraskende og morsomt. Nu har vi bestemt, at der ikke kommer en ny sæson til efteråret. Og selv om jeg ved, at en del af jer muligvis vil blive vrede og kede af det, er jeg helt sikker på, at det er den rigtige beslutning, skriver Julie Andem og antyder dermed, at hun og holdet bag succes-serien ikke længere har det overskud der skal til for at køre serien videre.

Det bekræfter Håkon Moslet fra NRK over for avisen Verdens Gang (VG).

- Det har været en ekstremsport at lave SKAM med et utroligt dedikeret team, der arbejder 24-7 med høje kvalitetskrav. Det har derfor været naturligt for Julie Andem at runde serien af nu, siger Moslet til VG.

Hijabklædte Sana Bakkoush, der bliver hovedperson i fjerde og sidste sæson, spilles af Iman Meskini på 19 år. Hun læser på Universitetet i Oslo og spiller basketball i fritiden. Hun har tunesisk far og norsk mor. Du kan se en trailer for sidste sæson her. Se Julie Andems opslag, hvor hun retter en dybfølt tak til alle de mange dedikerede SKAM-fans:
Se galleri med de medvirkende i SKAM:

SKAM

Sponsoreret indhold