SKAM-stjerne springer ud som forfatter: Skriver bog til unge kvinder

Foto: All Over

I den norske tv-serie SKAM, der blev ualmindelig populær i hele skandinavien, spiller 21-årige Ulrikke Falch den unge, naive Vilde.

Sidenhen har Ulrikke nærmest gjort karriere på Instagram, hvor hun underholder især unge kvinder og beretter fra et teenager-liv uden filter.

Nu er det unge talent gået i gang med at skrive en bog, der også er henvendt unge kvinder. Det skriver det norske medie VG

Hun skriver den sammen med den norske komiker Sofie Frøysaa, og pigerne planlægger, at bogen ska udkomme inden sommeren næste år.

Indtil videre har bogen kun fået en arbejdstitel, som hedder "Survivalguide", og de har endnu ikke fundet ud af, hvad bogens egentlige titel skal være.

De to unge kvinder har forløbigt kun afsløret, at bogen vil indeholde personlige erfaringer og fortællinger, men hvad den ellers drejer sig om, vil de endnu ikke løfte sløret for. 

Nina Méd og Stine Lindstad, der er redaktører på bogen, fortæller, at den tager udgangspunkt i de udfordringer, som unge kvinder kan stå over for i dag.

- Ulrikke Falch og Sofie Frøysaa er to vigtige feministiske stemmer i den norske offentlighed, som når ud til unge mennesker på en unik måde. Vi er stolte over at have dem i forfatterstalden. Det bliver en bog fuld af personlighed og personlige erfaringer, humor og alvor, fortæller Nina Méd til VG.

Ifølge forlaget Gyldendal vil bogen, ligesom serien SKAM også fik ros for at gøre, være med til at bryde tabuer i nutidens ungdom.

Gyldendal forventer at udgive bogen i maj eller juni 2018.

Se billeder fra tv-serien SKAM herunder:

SKAM

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close