Nyheder31. oktober 2016

"Skam"-Williams vilde weekend i København

Wiliiam fra "Skam", også kendt som Thomas Hayes, har været i København, hvor han blandt andet har festet på Remees natklub
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7_2.jpg
 All over

Er du fan af den norske ungdomsserie "Skam", der netop nu kan ses på nettet, skulle du have været ekstra opmærksom på høje, mørkhårede fyre i de københavnske gader i weekenden. William, eller Thomas Hayes som han hedder i virkeligheden, lagde nemlig vejen forbi den danske hovedstad lørdag og søndag - og måske er han stadig på dansk grund i dag mandag.

På de sociale medier har han flittigt uploadet fotos fra sin rejse til København. På snapchat kunne man allerede fredag se, at han og en flok venner satte sig i et fly med retning mod København.

29•10•2016•Copenhagen•

A photo posted by Thomas Hayes (@thohay) on

Oct 29, 2016 at 12:53pm PDT

Havde Thomas Hayes regnet med et par dage uden opmærksomhed, måtte han dog tro om igen. På Instagram er den populære skuespiller, der stoppede i "Skam" efter sæson to", blevet tagget i utallige fotos, hvor han poserer med danske fans på Strøget.

Også en dansk blogger fik fornøjelse af Thomas Hayes selskab.

- Jeg spørger ham hvad fanden han laver i København, og hvad han laver på lige præcis på denne bar. Og om det er hans første gang i København, og om jeg må tage et billede, og fortæller ham hvilken drink der er den absolut bedste på drinkskortet. For helvede Nana. Men… det virkede faktisk slet ikke skørt, og han var MEGA sød og fucking lækker. Ham og hans gutter var i København for at besøge en af deres venner, som studerer her. De var blevet smidt ud fra en anden bar (måske fordi de ikke var 21, tsk… ), skriver Voxtrup i et indlæg på sin blog.

Også Christophers tidligere flirt Sabina Rocchin kom tæt på det norske stjerneskud:

Jeg SKAMmer mig slet ikk!! #SKAM

A photo posted by Sabina Rocchin (@sabina_rocchin) on

Oct 30, 2016 at 4:12am PDT

I en kommentar til billedet har hun oplyst, at det var på Remees natklub Arch, at hun mødte Thomas Hayes, der altså har indtaget København med stil gennem de seneste to dage.

Se flere fotos fra den norske ungdomsserie:

SKAM

Sponsoreret indhold