Hollywood1. april 2018

Kim deler det SØDESTE foto: Saint kysser lille Chicago

Kim Kardashian har delt det sødste billede på sin Instagram-profil, der viser storebror Saint give sin lillesøster Chicago et kys i panden. Til billedet skriver Kim Kadashian, at “han elsker hende så meget”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/18.03141460.jpg
 Foto: All Over

16. januar afslørede en lykkelig Kim Kardashian, 37, at hun og gemalen Kanye West var blevet forældre til en sund, smuk og velskabt datter, Chicago West, der kom til verden med en kampvægt på 3.300 gram.

Siden er det kun et fåtal af gange, at omverdenen har fået et glimt af den lille prinsesse.

Men i påsken delte Kim Kardashian langt om længe et nyt billede af den lille guldklump - og denne gang var det et billede, der viste dem lille guldklump i et kærligt øjeblik med sin storebror Saint. På billedet, der på under et døgn har fået over tre millioner likes, ser man, hvordan Saint giver lille Chicago et kærligt kys.

Til billedet har Kim Kardashian blot skrevet:

- Han elsker hende så meget.

Kim Kardashian og Kanye West har været forholdsvis åbne omkring, at den lille pige kom til verden med hjælp fra en rugemor, efter at Kim Kardashian oplevede problemer under sine to tidligere graviditeter.

Det var Kim Kardashian selv, der afslørede familieforøgelsen. På sin hjemmeside skrev hun under overskriften ”Hun er her!”, at familien var lykkelige over at kunne byde den lille prinsesse velkommen til verden.

https://imgix.seoghoer.dk/hun_er_her.jpg

- Kanye og jeg er lykkelige over at kunne fortælle, at vores sunde, smukke pige er kommet til verden. Vi er så taknemmelige over for vores rugemor, som har gjort vores drøm til virkelighed ved at give os den største gave, man kan få - og vi er taknemmelige over for vores skønne læger og sygeplejersker for deres gode pleje.

- North og Saint er ekstra spændte på at byde deres søster velkommen, lyder det lykkeligt fra Kim Kardashian.

Den lille pige, som har fået navnet Chicago West, kom til verden med en kampvægt på omkring 3.300 gram - og har naturligvis allerede smeltet forældrenes hjerter.

Kim Kardashian og Kanye West, der blev gift ved et overdådigt bryllup tilbage i maj 2014, har i forvejen to børn.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/boern.jpg

Kim Kardashian med sønnen Saint West på armen og datteren North West ved sin side. Foto: All Over

15. juni 2013 fødte Kim Kardashian datteren North West. To år senere fødte hun sønnen Saint West, 5. december 2015.

Under begge graviditeter havde Kim Kardashian problemer med helbredet. Under graviditeten med North West udviklede hun svangerskabsforgiftning, mens hun oplevede problemer under fødslen af sønnen Saint West to år senere.

Derfor besluttede kendisparret at benytte sig af en rugemor i forbindelse med tredje graviditet. Sidste sommer kom det frem, at rugemoren fik 45.000 dollars fordelt over 10 måneder for at have båret den lille prinsesse. Det svarer til en "månedsløn" på 30.000 kroner.

Selv om Kim Kardashian og Kanye West formentlig har masser af babyudstyr derhjemme, har de alligevel haft pengepungen fremme forud for familieforøgelsen. Ifølge Daily Mail har parret den seneste tid brugt millioner af kroner på babyudstyr til den lille prinsesse.

Kim Kardashian og Kanye West har angiveligt shoppet for 3,3 mio. kr. til babyen, inklusiv en gyngehest dækket i Swarovski-krystaller og en Louis Vuitton-bamse til 1 mio. kr.

Blandt har forældreparret købt verdens dyreste sut, der med en pris på svimlende 583.000 kroner kunne få de fleste nybagte forældre til at dejse om. Den er naturligvis håndlavet i 18 karat guld - og navnet på den lille guldklump kan selvfølgelig blive indgraveret i sutten.

https://imgix.seoghoer.dk/sut.jpg

Den pebrede sut. Foto: All Over

Udover den dyre sut har stil-ikonet shoppet en garderobe til den kommende lillepige for 600.000 kroner, og så har hun købt en vugge fra Dolce Notte til over 30.000 kroner.

Parret er dog ikke kendt for kun at blive millioner af kroner, når det kommer til babyudstyr.

Samme trang til at have den store pengepung fremme kunne også ses, da parret sagde ja til hinanden ved deres overdådige bryllup tilbage i maj 2014. De havde således lejet renæssance-fortet Forte di Belvedere i Firenze, som dannede rammen om både vielsen og den efterfølgende fest.

De 200 gæster kunne sætte sig til rette ved et 70 meter langt marmorbord og nyde både hinandens selskab og en middag, der (nærmest ikke overdådigt) bestod af tortellini, bøf, kylling og jordbæris. Inden da havde de dagen før dagen lånt Ludvig den 14.s imponerende renæssance-slot Versailles-slottet til at holde den obligatoriske prøvemiddag, hvor tryllekunstneren David Blain lige optrådte og underholdt.

og det fik straks hendes millioner af fans til at trykke "Synes godt om" billedet, der viste Chicago i en lyserød body og med en stor hvid smæk om halsen - og et dejlig glimt i øjet.

Sponsoreret indhold