Hollywood16. januar 2018

Luksusbaby: Kim og Kanye bruger 3,3 mio. kr. på babyting

Kim Kardashian og Kanye West gør klar til, at barn nr. 3. kommer, og det gør de ved at storshoppe
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim-kanye-luksusbaby.jpg
 Foto: All Over Press

Kim Kardashian, 37, og Kanye West, 40, venter spændt på, at barn nr. 3 kommer til verden. Ifølge The Sun kan surrogatmoderen, som parret har hyret til at bære deres tredje barn, føde snart, og derfor er parret begyndt at forberede sig på ankomsten af den lille ny.

Parret har i forvejen datteren North på fire og sønnen Saint på to, og man skulle derfor tro, at parret var godt dækket ind, når det kommer til babyudstyr og babytøj, men ifølge Daily Mail har parret shoppet amok, så den lille ny, der angiveligt er en pige, ikke kommer til at mangle noget.

Kim og Kanye har angiveligt shoppet for 3,3 mio. kr. til babyen, inklusiv en gyngehest dækket i Swarovski-krystaller og en Louis Vuitton-bamse til 1 mio. kr.

Et af de mere ekstravagante køb er verdens dyreste sut, der kommer fra Suommo Dodo. Den er håndlavet i 18 karat guld, og til prisen på 583.000 kr. kan den også blive indgraveret med podens navn.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/guld-sut.jpg
 Foto: PR

Foto: PR

- Kim har håndplukket nogle af verdens mest dyre legetøj til sin nyfødte, inklusiv en 831.000 kr. gyngehest dækket i Swarovski-krystaller, en Steiff-bamse fra Louis Vuitton til 1 mio. kr. og en limited edition Suommo Dodo-sut til 583.000, afslører en kilde til Daily Mail.

Selv hendes rapper-mand Kanye West, der er god for næsten 1 mia., synes, at konen har shoppet lidt for meget.

- Hun er ude af kontrol, forklarer insideren.

Udover det ekstravagante legetøj har stil-ikonet shoppet en garderobe til den kommende lillepige for 600.000 kr., og så har hun købt en vugge fra Dolce Notte til over 30.000 kr.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/36383_pd2.jpg
 Foto: PR

Foto: PR

Den kommende moder til tre har angiveligt også indrettet en baby-spa, så både mor og barn kan blive forkælet.

- Kim har også fået lavet en baby-spa i huset med en massør, plus en specielt yogastudie og en pool til småbørn, tilføjer den velinformerede kilde.

Sponsoreret indhold