Hollywood14. april 2018

Tilgiv mig! Tristan vil give Khloé VILD barselsgave

Den angiveligt utro Tristan Thompson har planer om at købe aflad hos Khloé Kardashian med en håndfuld dyre smykker
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.23477454.jpg
 Foto: All Over Press

Denne uge har Tristan Thompson været centrum i en utroskabsskandale. Den 27-årige basketspiller har angiveligt været Khloé Kardashian utro adskillige gange - og sidespringene er endda blevet fanget på film.

Hverken Khloé eller Tristan har kommenteret på rygterne, men senest er det kommet frem, at Khloé allerede har tilgivet sin utro kæreste.

Og skulle der stadig være lidt knuder mellem de to nybagte forældre, så har Tristan planer om at give Khloé en ekstravagant barselsgave - på engelsk kaldet en "push present" - i håb om, at hun vil tilgive ham for hans sidespring.

Ifølge The Sun vil den 27-årige basketspiller få speciallavet smykker til en værdi af over 240.000 kr.

- Han gør alt for at overbevise Khloé om, at han elsker hende, og at han vil være en fantastisk far for deres datter, afslører en kilde til The Sun.

- Tristan arbejder allerede på en fantastisk gave til Khloé, tilføjer insideren.

- Han har bestilt en betagende diamanthalskæde og et matchende armbånd til Khloé og en mini-version af armbåndet til deres prinsesse. Smykkerne, der er lavet af lyserøde diamanter, bliver indgraveret med parrets initaler for at vise, at de er forenede. Det er vanvittigt, siger kilde til The Sun.

Tristan Thompson har lagt sin bestilling hos juveleren Lorraine Schwartz, der har kunder som Beyoncé, Heidi Klum og Khloés søster Kim Kardashian på kundelisten.

Artiklen fortsætter under billedet.

Et eksempel på Lorraine Schwartz vilde smykker.

Og det er ikke småpenge, Tristan Thompson skal have op ad lommen.

- Han har ikke sparet på noget til gave på omkring 240.000 kr., og han lover Khloé, at han vil være ved hendes side, lyder det fra The Suns kilde.

Hverken Khloé Kardashian eller Tristan Thompson har kommenteret utroskabsrygterne, men de seneste forlydender lyder på, at hun allerede har tilgivet sin utro kæreste.

Trods de heftige utroskabsrygter om Tristan Thompson, der de sidste par dage har floreret op til fødslen, så fik faderen angiveligt lov til at være tilstede på fødestuen, da hans datter kom til verden.

Og meget tyder på, at kærestens mange sidespring allerede er en saga blot for den nybagte mor. Sådan lyder historien i hvert fald ifølge amerikanske Peoples kilder.

- Khloé føler ikke andet end glæde lige nu. Hun er hovedkulds forelsket i sin lille pige - hun er fyldt op med kærlighed. Alt andet er ligegyldigt, afslører en kilde tæt på Kardashian-familien til People.

Til trods for at Tristan Thompsons utroskab gentagne gange er blevet foreviget for rullende kameraer, så er Khloé angiveligt så "utroligt glad", at hun slet ikke er oprevet over kærestens svigt.

- Hun er så utroligt glad for, at hendes baby er der, at hun er stor og stærk og sund og smuk, så lige nu har Khloé virkelig ikke nogle bekymringer. Hun er ikke engang sur på Tristan lige nu, fortsætter Peoples kilde.

- Hun har stort set allerede tilgivet ham, afslører insideren.

- Hun befinder sig i en bobbel af kærlighed og fred og lykke lige nu, og alt, der er sket med Tristan, handler mindre om "utroskab" og mere om, at det bare var et tilfældigt fuldemandskys, der ikke betød noget, og det var mest bare kys og førte ikke til noget, og det var resultatet af dumme groupies, der prøvede at lægge en fælde for ham, og alle har bare brug for at komme videre, forklarer kilden.

Sponsoreret indhold