Hollywood13. april 2018

Mens vi venter: Her er 9 navneforslag til Khloé Kardashian

Khloé Kardashian og Tristan Thompson er blevet forældre for første gang, men endnu har de ikke offentliggjort, hvad deres lille ny skal hedde. Her er ni navneforslag til Hollywood-parret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/udklip_117.jpg
 Instagram/Khloé Kardashian

Khloé Kardashian og Tristan Thompson er blevet forældre for første gang.

Men indtil videre har forældreparret, der lige nu også kæmper med en utroskabsskandale, ikke offentliggjort, hvad den lille pige skal hedde.

Khloé har tidligere fortalt, hvad hun ville kalde barnet, hvis det blev en dreng, men nu er det altså en pigel, der er kommet til verden.

SE og HØR har fundet 9 navne, som vi synes, at Khloé og Tristan skal tage med i overvejelserne.

1. Mary Jo

Khloé har altid haft et godt forhold til sin mormor, så mens at hendes søstre finder knapt så normale navne til deres børn, så kunne Khloé gå i den helt anden retning og opkalde sin datter efter sin mormor.

2. Kleveland

Kim Kardashian har allerede opkaldt et barn efter en by, der har betydning for hende og Kanye, så Khloé kunne meget vel gøre det samme. Vi foreslår navnet Kleveland efter byen Cleveland. Men selvfølgelig med K som forbogstav. Det er trods alt Kardashian-familien vi taler om.

3. Kristan

Vi holder os til K-navnene med navnet Kristan, der er en sammensmeltning af Khloés og Tristans fornavne. Samtidig kan det blive en lille hyldest til Kris Jenner.

4. Gabbana

Khloé Kardashian havde indtil for to måneder siden en hund, der hed Gabbana. Desværre så døde den, og Khloé har flere gange fortalt, at hun savner den rigtigt meget.

At hun så samtidig har drømt om den flere gange op til fødslen forstærker kun teorien.

Artiklen fortsætter efter tweetet

5. Koko

Khloé Kardashian ejer et makeup-firma, der hedder Koko, så hvorfor ikke opkalde datteren efter det? Samtidig er det også et kælenavn, som Khloé selv bliver kaldt, og på den måde får Khloé og datteren noget til fælles.

6. Rose

Den seneste tid har Khloé postet masser af roser på sin Instagram. Og det uden, at der egentlig har været en mening bag galskaben. Flere mener, at det må betyde, at Khloé har valgt at kalde datteren for Rose.

Artiklen fortsætter efter billedet

7. Champion

Khloé har længe prøvet at få et barn, og faktisk troede hun ikke, at hun kunne blive gravid. Så den lille pige må i den grad siges at være en vinder, så hvorfor ikke kalde barnet for Champion? Så bliver vi også lidt i sportsterminologien.

8. Miracle

Den lille pige kan også siges at være et rigtigt mirakel. Derfor kunne Miracle være et godt navn.

9. Canada

Tristan Thompson er fra Canada, så hvis Khloé føler sig inspireret af storesøsteren Kim, der opkaldte Chicago efter Kanyes hjemby, så kunne navnet Canada være en mulighed.

Du kan se billeder af Khloé Kardashian i galleriet herunder

Khloé Kardashians vilde forvandling

Sponsoreret indhold