Hollywood12. april 2018

Khloé Kardashian strandet i Cleveland før fødsel

Khloé Kardashian vil hjem til Californien, efter kæresten Tristan Thompson angiveligt har været hende utro, men på grund af sin forestående fødsel er hun tvunget til at blive i Cleveland, hvor hun har slået sig ned med sin (måske) utro kæreste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.9451890m.jpg
 Foto: All Over Press

Khloé Kardashian, 33, kan når som helst, det skal være, føde sit første barn. Men midt i lykken slår skandalen ned i realitystjernens liv.

Hendes kæreste og faderen til hendes barn, den 27-årige basketspiller Tristan Thompson, er taget i at være hende utro adskillige gange, mens hun var gravid, og det hele er endda fanget på video.

Hverken Khloé eller Tristan har kommenteret rygterne, men at dømme ud fra situationen må "Keeping Up With the Kardashians"-stjernens føle sig røvrendt - i mangel af bedre ord.

Den 33-årige vordende mor har nemlig revet sit liv i Calabasas, Californien om med rodene og er flyttet til Cleveland i Ohio, hvor hendes kæreste bor og spiller for Cleveland Cavaliers.

- Khloé sendte alle sine ejendele til Cleveland. Hun var fuldt ud flyttet derhen, afslører en insider til Us Weekly.

- Hun havde planer om at opfostre babyen der på fuld tid og gøre det til sin datters hjem. Nu vil hun bare fandens hurtigt ud af Cleveland, men hun må ikke flyve, forklarer kilden.

Skandalen begyndte at rulle i går, da en video, hvor Tristan hygger sig med ikke bare én, men to kvinder dukkede op.

Videoen, der er fra en natklub i Washington D.C., er filmet tilbage i oktober, hvor Khloé var cirka tre måneder henne.

For at gøre ondt værre dukkede der samme dag en video op fra denne måned, hvor Tristan er lidt for tæt på en kvinde på en natklub i New York City.

- Alle hendes venner har ondt af hende, fortæller Us Weeklys kilde.

- Hun har ikke talt med mange venner. Alle lader lige den værste uro lægge sig, før de tager kontakt til hende, tilføjer insideren.

Nu ønsker Khloé så ikke at føde i den by, hvor hun er flyttet til for kærestens skyld.

- Det er for langt hende i graviditeten til, at Khloé kan flyve tilbage til L.A. nu, fortæller en anden kilde til Us Weekly.

- Selv med et privatfly og en læge ombord, lyder konklusionen.

Sponsoreret indhold