Hollywood 13. juni 2018

Så mange penge bruger Kim og Kanye på barnepiger

Rapperen og realitystjernen bruger en mindre formue på at få deres børn passet
Foto: All Over Press

Kim Kardashian, 37, er en af verdens største realitystjerner, mens Kanye West, 41, har succes som både rapper og designer.

Ved siden af de to succesfulde karrierer har de også tre børn, der skal ses til, og de to stjerner har naturligvis hyret barnepiger, så kabalen kan gå op.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu kan Radar Online så afsløre, hvad West-parret rent faktisk betaler for at få deres børn passet - og det er ikke småpenge.

- De har et hold af barnepiger, som de kan tilkalde når som helst 24/7, hver af dem tjener omkring 630.000 om året, røber en kilde til Radar Online.

Udover den klækkelige årsløn betaler parret også for barnepigernes leveomkostninger, hotel, fly og forsikringer.

- Omkostningerne er løbet løbsk. De har brugt en formue, siden Chi (deres yngste barn Chicago, red.) blev født i midten af januar, afslører insideren.

- Deres hverdag er så hektisk, at der ikke er tvivl om, at de har brug for barnepiger, forklarer kilden.

- Men de gør det ikke nemt for deres bankkonto ved at insistere på, at de kun får de bedste af de bedste, tilføjer insideren.

Bare 10 dage efter hendes tredje barn kom til verden, proklamerede Kim Kardashian, at hun var klar til barn nummer fire.

Ifølge det amerikanske ugeblad Us Weekly så har Kim og Kanye allerede spurgt deres rugemor, om hun kunne tænke sig også at være rugemor for deres fjerde barn.

Det celebre par er altså allerede godt på vej til endnu en familieforøgelse.

Lille Chicago West kom til verden i midten af januar. I den forbindselse udsendte Kim en pressemeddelelse, hvor hun fortalte om den lykkelige begivenhed.

- Kanye og jeg er lykkelige over at kunne fortælle, at vores sunde, smukke pige er kommet til verden. Vi er så taknemmelige over for vores rugemor, som har gjort vores drøm til virkelighed ved at give os den største gave, man kan få - og vi er taknemmelige over for vores skønne læger og sygeplejersker for deres gode pleje. North og Saint er ekstra spændte på at byde deres søster velkommen, lød det lykkeligt fra Kim Kardashian kort efter fødslen.

Sponsoreret indhold