Hollywood31. maj 2018

Kim Kardashian vil være USA's førstedame

I går mødtes Kim Kardashian med Donald Trump for at diskutere fængselsreformer, men realitystjernen havde også en bagtanke med sit besøg i Det Hvide Hus
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/18.03141460.jpg
 Foto: All Over

I går, onsdag, mødtes Kim Kardashian, 37, med USA's præsident Donald Trump for at diskutere fængselsreformer og benådning af den 62-årige oldemor Alice Johnson, der sidder fængslet på livstid uden prøveløsladelse for en førstegangsdom i forbindelse med narkotika.

Artiklen fortsætter under tweetet.

Men det var ikke kun den noble sag, der bragte realitystjernen til Det Hvide Hus.

Ifølge amerikanske Radar Online var det også realitydronningens første skridt mod at blive USA's førstedame.

- Der er ikke noget, Kim hellere vil end at blive førstedame, når hendes mand Kanye West stiller op til præsidentvalget, røber en kilde over for Radar Online.

- Kim vil gerne vise verden, at hun har, hvad der skal til for at løfte rollen, og hun kæmper for en sag, som amerikanerne kan relatere til, forklarer insideren.

- Hun tror på en fængselsreform, men ikke lige så meget som hun tror på, at Kanye har en chance for at vinde valget i 2024, slår kilden fast.

Kim Kardashians mand Kanye West har før ytret sin støtte over for Donald Trump på Twitter, og ifølge Radar Online var det dét, der gjorde, at Kim Kardashian kunne få en aftale i hus med verdens mest magtfulde mand.

Artiklen fortsætter under tweetet.

Før det havde Kim Kardashian i flere måneder skrevet med Jared Kushner, der er Donald Trumps svigersøn og seniorrådgiver, om fængselsreformer - en sag, de begge brænder for.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/7.09138512.jpg
 Foto: All Over Press

Kim Kardashian var anderledes afdæmpet klædt, da hun i går besøgte Det Hvide Hus i Washington D.C. Foto: All Over Press

I november faldt "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen for første gang over Alice Johnsons historie på Twitter.

Den 62-årige oldemor sidder fængslet på livstid uden prøveløsladelse for en førstegangsdom i forbindelse med narkotika, og hun har nu siddet fængslet i 21 år.

Historien rørte realitystjernen så meget, at hun tog kontakt til Ivanka Trump, Donald Trumps datter, som satte hende i kontakt med sin mand.

Kim Kardashian håber nu, at Donald Trump vil benåde den livtidsdømte Alice Johnson, ligesom hun sammen med Ivanka Trumps mand Jared Kushner, der også er præsidentens seniorrådgiver, vil diskutere fængselsreformer.

Artiklen fortsætter under billedet.

Ifølge Vanity Fair havde Kim Kardashian ikke filmkameraer med, så der kommer ikke til at være noget om mødet med i "Keeping Up With the Kardashians".

null

Sponsoreret indhold