Hollywood19. december 2017

Selena Gomez' mor indlagt: Oprørt over genforening med Justin Bieber

Selena Gomez' mor, Mandy Teefey, er angiveligt blevet indlagt på hospitalet, efter hun kom om at skændes med Selena Gomez om Justin Bieber
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.05012058.jpg
 Foto: All Over Press

Et skænderi mellem mor og datter endte med, at mor måtte på hospitalet.

Det er det amerikanske medie TMZ, der kan fortælle, at Selena Gomez' mor Amanda "Mandy" Teefey efter et skænderi med sin datter fik det så dårligt, at hun måtte hastes på hospitalet.

Denne gave gør dig ikke dårlig.

Ifølge TMZ's oplysninger blev Selena Gomez' mor så oprevet, da hun fandt ud af, hvor seriøst det var mellem hendes datter og Justin Bieber, at hun lod sig indlægge på sygehuset.

Det er politiet, der oplyser til TMZ, at de tog til et hotelområde i L.A. for at foretage et helbredtjek på Selenas mor, efter et familiemedlem havde tilkaldt politiet. Derefter blev hun transporteret til hospitalet, hvor hun frivilligt gik med til at lade sig indlægge.

Kilder fortæller til TMZ, at Mandy Teefey samme dage havde haft en voldsomt skænderi med Selena Gomez. Datteren havde ifølge kilden afsløret over for sin mor, at hun og Justin Bieber gik i parterapi, og det fik moderen til at indse, hvor seriøst det var mellem Selena Gomez og Justin Bieber.

Mandy Teefey blev udskrevet fra hospitalet samme dag.

Rygterne om, at Justin Bieber og Selena Gomez var sammen igen tog for alvor fart i slutningen af oktober, da det kom frem, at Selena Gomez og The Weeknd var gået fra hinanden efter 10 måneder sammen.

Senere kom det så frem, at det var The Weeknd, der var den, der trak stikket på forholdet, og meget tydede på, at "Come & Get It"-stjernen søgte trøst hos sin eks.

Ifølge People tog Justin Bieber kontakt til Selena Gomez, da han erfarede, at hun i sommer havde været gennem en nyretransplantation. Selena Gomez' venner og familie var dog langt fra begejstrede for, at Bieber igen var en stor del af Gomez' liv.

- Justin er klar over, at Selenas familie ikke er begejstrede for, at de ses. De synes, at han var årsag til stor sorg for hende, afslører en kilde tæt på Bieber til People.

- Justin håber på, at han kan bevise, at han har forandret sig, tilføjer vennen.

I efteråret blev Bieber og Gomez blevet set sammen mindst tre gange på et par uger.

- De har meget at tale om og har det sjovt med at indhente det fortabte, afslørede en kilde.

- På grund af det faktum, at Selena og Justin var i et forhold, der varede i et halvt årti, så er hun meget udsat for at rebounde med ham, selvom hun ved, at det ikke er det rette at gøre, vurderer dr. Danielle Forshee, der er psykolog, over for magasinet Life & Style.

- Når nogen kommer ud af et forhold, er de altid følelsesmæssigt udsatte over for at falde tilbage i gamle forhold eller at engagere sig i en anden form for adfærd, hvor de kan få en fornemmelse for, at de bliver distraheret fra de negative følelser, der følger efter et brud, forklarer Forshee.

Derfor gør Justin Bieber nu alt for at få hendes venner og familie til at tø op over for ham. Det skriver HollywoodLife.

- Selena er blæst bagover af Justins nye integritet, afslører en kilde tæt på parret til HollywoodLife.

- Siden de fandt sammen igen, har Justin holdt ethvert løfte, og han gør alt det, han siger, han vil gøre. Selena føler sig sikker i deres forhold, fordi han gør det nemt for hende at stole totalt på ham, tilføjer kilden.

I efteråret er Justin Bieber og Selena Gomez blevet set sammen adskillige gange: De har været i kirke sammen, de har været ude at cykle sammen, de har spist morgenmad sammen, og hun har været med ham til ishockey-træning.

- Justin er vokset, modnet og har virkelig forandret sig over de seneste par år, forklarer kilden om ændringerne, der har gjort, at Selena Gomez har indvilget i at give deres forhold en chance til.

- Hun er forelsket på ny i en ny og forbedret Justin, der ringer, når han siger, han vil ringe, skriver beskeder, når han siger, han vil skrive beskeder, og han gør alting rigtigt, lyder det fra insideren.

Parret datede on/off fra 2011 til 2015.

Sponsoreret indhold