Hollywood8. november 2017

Selenas venner advarer hende mod Justin

Det er ikke alle, der er lige glade for, at Selena Gomez har fundet sammen med Justin Bieber igen
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.08811476.jpg
 (Foto: All Over)

Meget tyder på, at Justin Bieber og Selena Gomez er ved at finde sammen igen, men det er ikke alle, der er lige vilde med den idé.

Det skriver US Weekly.

Flere af hendes venner har nemlig advaret hende mod at finde tilbage til Bieber, skriver ugebladet.

Det skyldes, at de ikke mener, at Justin var særligt god ved Selena de første par gange, de var sammen, og derfor frygter vennerne, at Justin endnu en gang vil behandle Selena skidt.

De to popstjerner er blevet spottet sammen et utal af gange de seneste uger. Selena har fx været med Justin i kirke, ligesom de også har været til ishockey og på cykelture sammen.

Noget tyder da også på, at parrets forhold er mere end bare venskabeligt.

Det amerikanske ugeblad People skrev nemlig i weekenden, at Justin bare går og venter på, at Selena gør det officielt mellem dem.

En kilde fortalte til ugebladet, at Bieber bare går og venter på, at Selena er klar til at deres forhold officielt, mens den canadiske popstjerne også godt er klar over, at det kommer til at kræve lidt fra hans side.

For godt nok ser det ud til, at han har vundet Selena tilbage, men samtidig skal han også vinde tilliden hos Selenas familie tilbage.

Det var Bieber der tog kontakt til Selena

Rygterne, om at Bieber og Selena var på vej til at finde sammen igen, tog for alvor fart tirsdag i sidste uge, da det kom frem, at Selena Gomez og The Weeknd var gået fra hinanden efter 10 måneder sammen.

Senere kom det så frem, at det var The Weeknd, der var den, der trak stikket på forholdet, og nu tyder meget på, at "Come & Get It"-stjernen søger trøst hos sin eks.

Ifølge People tog Justin Bieber kontakt til sin eks, da han erfarede, at hun i sommer havde været gennem en nyretransplantation. Selena Gomez' venner og familie er dog langt fra begejstrede for, at Bieber igen er en stor del af Gomez' liv.

- Justin er klar over, at Selenas familie ikke er begejstrede for, at de ses. De synes, at han var årsag til stor sorg for hende, afslører en kilde tæt på Bieber til People.

- Justin håber på, at han kan bevise, at han har forandret sig, tilføjer vennen.

Selena har dog sine grunde til at finde tilbage sammen med Justin. Selvom hun måske ikke burde.

- På grund af det faktum, at Selena og Justin var i et forhold, der varede i et halvt årti, så er hun meget udsat for at rebounde med ham, selvom hun ved, at det ikke er det rette at gøre, vurderer dr. Danielle Forshee, der er psykolog, over for magasinet Life & Style.

- Når nogen kommer ud af et forhold, er de altid følelsesmæssigt udsatte over for at falde tilbage i gamle forhold eller at engagere sig i en anden form for adfærd, hvor de kan få en fornemmelse for, at de bliver distraheret fra de negative følelser, der følger efter et brud, forklarede Forshee ligeledes.

Du kan komme hjem til Selena Gomez i galleriet herunder

Hjemme hos Selena Gomez

Sponsoreret indhold