Nu viser Hailey Baldwin for alvor sin forlovelsesring frem

Hailey Baldwin og Justin Bieber blev forlovet i juli.

Hailey Baldwin og Justin Bieber blev forlovet i juli.

Foto: All Over Press

I juli blev Justin Bieber, 24, forlovet med Hailey Baldwin, 21, og popprinsen friede selvfølgelig med en gigantisk diamantring

Indtil nu har vi kun set Hailey Baldwins forlovelsesring på grynede paparazzi- og Instagram-fotos, men nu viser den kommende fru Bieber så sin "rock" frem. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Det gør hun på forsiden af mexicansk Vogue, hvor man ikke er i tvivl om, at Baldwins forlovelsesring er imponerende stor.

Justin Bieber har haft den store pengepung fremme for at købe den forlovelsesring, som Hailey Baldwin bærer på sin finger.

TMZ skriver, at Justin Bieber har betalt omkring en halv million dollars for den flotte ring, hvilket svarer til, at han betalt mere end tre millioner danske kroner for den. 

Det amerikanske medie skriver også, at det var flere uger inden frieret, at Justin tog kontakt til juveleren for at få lavet ringen. Den blev leveret til hans hotelværelse i New York kort tid inden, at han og Hailey tog på ferie i Bahamas, hvor han friede. 

- Når alt kom til alt, ville Justin have noget, der på elegant vis fremhævede Haileys smukt formede hænder. Vi besluttede os for en ovalformet sten, som bare var ekseptionel i sin længde og form. Se på hendes hænder - hun er udsøgt, fortæller juveler Jack Solow, der har kreeret ringen, til det amerikanske ugeblad People.  

Juveleren fortæller også, at Justin Bieber var meget involveret i processen det var at designe ringen. 

- Han virkede virkelig spændt. Han kiggede ind i diamanten med luppen og sagde: "Jeg tror, jeg ser Haileys ansigt", afslører Solow. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close