Hollywood7. august 2018

Justin Bieber og Hailey Baldwin vil vente med sex til bryllupsnatten

Måske det var derfor, Justin Bieber var så hurtig med at fri til Hailey Baldwin...
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.09271820.jpg
 Foto: All Over Press

Justin Bieber, 24, har de seneste år lagt playboy-stilen bag sig og går nu jævnligt i kirke, ligesom han også fra tid til anden krydrer sine sociale medier med bibelcitater.

Artiklen fortsætter under billedet.

Nu hævder det amerikanske ugeblad Star, at Justin Bieber og hans forlovede Hailey Baldwin tager deres kristne tro så alvorligt, at de vil vente med sex, til de er mand og kone.

- De er begge meget religiøse og vil gerne være afholdende, til de er gift, afslører en kilde til Star ifølge Celebitchy.

Insideren har angiveligt se de to turtelduer overnatte hver sit sted ved adskillige lejligheder, når de er i New York City.

- Justin er for nylig konverteret, men Hailey er opdraget med religion hele hendes liv. Det er vigtigt for dem at vente. Så efter deres dates tager han på hotel, og hun tager hjem til sin lejlighed, fortæller kilden.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/7.09287879.jpg
 Foto: All Over Press

Det bliver ikke til andet end hede kys mellem Justin Bieber og Hailey Baldwin. Foto: All Over Press

Der er fart på romancen mellem Justin Bieber, 24, og Hailey Baldwin, 21: I juni blev de genforenet efter deres brud i april 2016, og måneden efter faldt popprinsen på knæ og friede.

I sidste uge blev der fyret op under rygterne om, at parret allerede var blevet gift efter lynforlovelsen.

Det amerikanske ugeblad People havde nærstuderet billeder af Bieber og Baldwin fra den 30. juli, og her havde modellen skiftet sin gigantiske forlovelsesring ud med noget, der lignede en vielsesring.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/7.09274812.jpg
 Foto: All Over Press

Hailey Baldwin har skiftet sin forlovelsering ud med noget, der meget vel kunne være en vielsesring. Foto: All Over Press

I en video fra TMZ, antydede Justin Bieber også, at et bryllup stod højt på prioriteringslisten.

I klippet roste en paparazzifotograf Biebers nye sang med DJ Khaled kaldet "No Brainer", og fotografen spurgte, hvad der nu skulle ske.

- Jeg skal giftes, svarede Justin Bieber.

Det var under en ferie i Bahamas, Justin Bieber friede til Hailey Baldwin.

Ifølge TMZ foregik frieriet på en restaurant, hvor flere gæster var i gang med at lære at danse salsa, da Justins security bad gæsterne om at lægge deres telefoner væk, da der var noget specielt, der skulle til at ske.

Efterfølgende skulle Bieber altså have været på knæ for Hailey, der sagde ja til frieriet.

null

Sponsoreret indhold