Modellernes kønne børn: Det nye kuld

43-årige Oliver Bjerrehuus medvirker i DR-dokumentaren ”Mere voksen end Bjerrehuus” med sin 17-årige søn Oscar, der også er blevet model

43-årige Oliver Bjerrehuus medvirker i DR-dokumentaren ”Mere voksen end Bjerrehuus” med sin 17-årige søn Oscar, der også er blevet model

(Foto: DR/Agnete Schlichtkrull)

Når man har fået champagne, catwalk og blitzlys ind med modermælken, ligger det lige til højrebenet selv at gå ind i den eftertragtede modebranche.

Det gælder blandt andet for de fire danske modespirer Oscar Bjerrehuus, Mingus Reedus, Ulrikke Toft Simonsen og Nicolai Zobel.

Lige nu kan danskerne følge med i Oscars liv i DR-dokumentaren ”Mere voksen end Bjerrehuus”, hvor man også får et sjældent ærligt indblik i den modeverden, som hans far Oliver Bjerrehuus levede i i 1990’erne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Far og søn deltog i en modeserie i magasinet Euroman i sommer. (Foto: DR)

Det var et liv med mange penge – men også med mange hårde stoffer. Det er ikke det liv, Oscar ønsker, men alligevel er han på vej til at gå i fars fodspor. Han har netop skrevet kontrakt med modelbureauet Unique Models og er allerede en efterspurgt herre både herhjemme og i udlandet.

Sin mors søn

Danmarks største supermodel nogensinde, Helena Christensen, kan være stolt over sin søn Mingus, som også har fået blod på tanden til at gå ind i den glamourøse modelbranche.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mingus Reedus er søn af Helena Christensen og \

I dag 18-årige Mingus Reedus gik i september 2017 modeshow for Calvin Klein i New York. (Foto: Ritzau Scanpix)

I sommer kulminerede det med kampagnen We Are Next, hvor Mingus, som hun har med skuespilleren Norman Reedus, optrådte som model – og hans berømte mor var bag kameraet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Er Helena Christensen atter ledig på markedet?

50-årige Helena Christensen er som bekendt Danmarks mest internationalt brugte model og har tjent millioner på sit arbejde. (Foto: Kaspar Wenstrup)

I billedserien fandt man også Hugo Helmig, der som bekendt er søn af Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig.

Artiklen fortsætter under billedet ...

De købte for 6.750.000 kroner og solgte for 13 millioner - en ganske god forrentning på fem år.

54-årige Thomas Helmig og 53-årige Renée Toft Simonsen er de stolte forældre til både Ulrikke og Hugo. (Foto: Thomas Laursen)

Gode gener

Også Renée Toft Simonsens datter Ulrikke er gået samme vej som sin mor. Hun er allerede en efterspurgt model, og hun er i stald samme sted som Oscar Bjerrehuus – hos Unique.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Ulrikke Toft Simonsen er også gået i sin berømte mors fodspor og har valgt at blive model. (Foto: Unique)

Hos konkurrenten Scoop hører den tidligere model Henriette Zobels knægt Nicolai til.

Henriette var som bekendt en meget brugt model i Milano, og i en periode i 1990’erne var hun fast model for mærket Pierre Cardin.

Artiklen fortsætter under billedet ...

56-årige Henriette Zobel har fået to kønne knægte, 23-årige Nicolai og 25-årige Alexander, med den nu afdøde godsejer Peter Zobel. Nicolai er gået i mors fodspor og er model hos bureauet Scoop. (Foto: Dan Mariegaard)

Nu hører sønnen Nicolai til samme sted, som prins Nikolai har sin modelkontrakt.

Dermed kridter modellernes børn banen op og vælger samme erhverv som deres berømte forældre – og kun fremtiden vil vise, om de kan leve op til de tårnhøje forventninger.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close