Nyheder2. september 2018

Helena Christensen: Hugo Helmig er cool

Den 49-årige modeldronning Helena Christensen har nu taget 20-årige Hugo Helmig under sine vinger. For nylig hyggede den nye duo sig i København.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/helena_christensen_og_hugo_helmig.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

For nylig trådte Hugo Helmig op på catwalken for at sparke en ny kampagne for Zalando i gang. Det foregik på Statens Museum for Kunst i København.

Som et af ansigterne for modesiden har Helmig det internationale modelikon Helena Christensen til at hjælpe dig.

Det er nemlig 49-årige Helena Christensen, der har fotograferet billederne til kampagnen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/helena_christensen_hugo_helmig_3.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Ligesom sin far Thomas har unge Helmig tydeligvis et talent for at gøre topmodeller forfjamskede. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Når jeg fotograferer, tænker jeg ikke over, at det er min søn, for så koncentrerer jeg mig bare om at fange nogle øjeblikke, siger Helena.

Hendes 18-årige søn Mingus er også er en del af kampagnen, hvor i alt fem unge skandinaviske modeller, der alle har berømte forældre, er med.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/helena_christensen_2.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

A-ha-sangeren Morten Harkets 25-årige datter Tomine, modedesigner Johan Lindebergs 17-årige datter Blue og skuespiller Stellan Skarsgårds 22-årige søn Valter har også været under Helena Christensens kærlige blitzbehandling til kampagnen. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Det er faktisk ret interessant, at jeg tænker på ham som en anden, jeg skal have noget interessant ud af – ligesom de andre fire, siger Helena Christensen, der kun har rosende ord at sige om 20-årige Hugo Helmig og de øvrige modeller.

– De er alle så cool. Det, jeg holder mest af som fotograf, er at tage portrætter. At fange essensen.

– Og de fem unge mennesker, der er med i kampagnen, er alle noget unikt og utrolig inspirerende at tage portrætter af, lød det fra skønne Helena til SE og HØR.

Sponsoreret indhold