Nyheder 2. september 2018

Helena Christensen: Hugo Helmig er cool

Den 49-årige modeldronning Helena Christensen har nu taget 20-årige Hugo Helmig under sine vinger. For nylig hyggede den nye duo sig i København.
(Foto: Kaspar Wenstrup)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For nylig trådte Hugo Helmig op på catwalken for at sparke en ny kampagne for Zalando i gang. Det foregik på Statens Museum for Kunst i København.

Som et af ansigterne for modesiden har Helmig det internationale modelikon Helena Christensen til at hjælpe dig.

Det er nemlig 49-årige Helena Christensen, der har fotograferet billederne til kampagnen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Ligesom sin far Thomas har unge Helmig tydeligvis et talent for at gøre topmodeller forfjamskede. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Når jeg fotograferer, tænker jeg ikke over, at det er min søn, for så koncentrerer jeg mig bare om at fange nogle øjeblikke, siger Helena.

Hendes 18-årige søn Mingus er også er en del af kampagnen, hvor i alt fem unge skandinaviske modeller, der alle har berømte forældre, er med.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

A-ha-sangeren Morten Harkets 25-årige datter Tomine, modedesigner Johan Lindebergs 17-årige datter Blue og skuespiller Stellan Skarsgårds 22-årige søn Valter har også været under Helena Christensens kærlige blitzbehandling til kampagnen. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Det er faktisk ret interessant, at jeg tænker på ham som en anden, jeg skal have noget interessant ud af – ligesom de andre fire, siger Helena Christensen, der kun har rosende ord at sige om 20-årige Hugo Helmig og de øvrige modeller.

– De er alle så cool. Det, jeg holder mest af som fotograf, er at tage portrætter. At fange essensen.

– Og de fem unge mennesker, der er med i kampagnen, er alle noget unikt og utrolig inspirerende at tage portrætter af, lød det fra skønne Helena til SE og HØR.

Sponsoreret indhold