Medie: Sådan tog Avicii sit eget liv

Nu er der - sørgeligt - nyt om, hvordan Avicii døde.

Nu er der - sørgeligt - nyt om, hvordan Avicii døde.

Foto: All Over Press

 
 
 
Han blev kun 28 år.
 
 
 
- Vi ved, hvad der er sket, lød det fra politiet, der dog ikke uddybede hændelsesforløbet ud over at forsikre om, at dødsårsagen var fuldt belyst, og at der ikke var noget mistænkeligt ved dødsfaldet, som gjorde at man skulle åbne en egentlig politimæssig efterforskning.
 
I ugen efter Aviciis død, der berørte millioner af fans verden over og førte til en spontan minde-ceremoni på Sergels Torg i Stockholm dagen efter dødsfaldet, skrev Aviciis familie et åbent brev, hvor de uden at skrive det direkte lod forstå, at Avicii havde begået selvmord.
 
- Nu orkede han ikke længere. Han ville have fred, skrev familien blandt andet  i brevet, der er gengivet i sin fulde længde herunder.
 
- Vores elskede Tim var et søgende menneske, en skrøbelig kunstner-sjæl, som altid har tumlet med store eksistensielle spørgsmål. En overpræsterende perfektionist som rejste og arbejdede hårdt i et tempo, som førte til ekstrem voldsom stress.
 
- Da han sluttede med at turnere, forsøgte han at finde en balance i livet for at have det godt og samtidig kunne gøre det han elskede mest i livet - at lave musik.
 
- Han kæmpede meget med tanker om meningen med det hele, livet og lykke.
 
- Nu orkede han ikke længere.
 
- Han ville have fred.
 
- Tim var ikke skabt til det maskineri, han havnede i. Han var en tyndhudet fyr, som elskede sine fans, men skyede rampelyset.
 
- Tim, du vil være elsket og savnet for altid.
 
- Den du var og din musik kommer til at bære mindet om dig videre.
 
- Vi elsker dig, skriver familien.
 
Nu har det amerikanske medie TMZ talt med flere af hinanden uafhængige kilder, der beretter, hvordan Avicii døde.
 
Han skal ifølge TMZ's kilder have skåret sig bevidst og forblødte til døde.
 
TMZ's kilder bekræfter således familiens oplysninger om, at han tog sit eget liv.
 
Flere kilder, der er bekendt med omstændighederne omkring dødsfaldet, fortæller at han forblødte på grund af de skader, han påførte sig selv.
 

Avicii brændte sit lys i begge ender

 
Aviciis tragiske død kom efter, at han i årevis havde kørt sig selv alt for hårdt, og en pause fra det hårde liv på dj-scenen hjalp tilsyneladende ikke på hans plagede sind.
 
Avicii blev verdensberømt, da han udgav singlen 'Levels' i 2011 og har senere blandt andet udgivet hits som "Wake me Up" og "Hey Brother".
 
Men efter fem år på verdensscenen i et hæsblæsende tempo med flere hundrede optrædender om året lod han sig totalt udbrændt pensionere fra livescenen i 2016 på grund af helbredsproblemer.
 
Han spillede sin sidste koncert den 28. august 2016 på Ibiza.
 
Han kæmpede af flere omgange med alkoholmisbrug, og misbruget var så omfattende, at han tilbage i 2014 fik betændelse i bugspytkirtlen.
 
Den alvorlige betændelsestilstand – der kan opstå som følge af massivt alkoholmisbrug – betød, at han samme år fik fjernet både galdeblære og blindtarm.
 
Hun fortæller om sit liv med Avicii - om de ting, de ikke nåede, og hvordan de planlagde en fremtid sammen.
 
- Hver gang jeg tænker på de ting, som vi ikke fik afsluttet, føler jeg fysisk smerte i mit hjerte. Vi fik aldrig afsluttet vores Harry Potter-maraton. Vi havde den sidste del til gode, men nu kommer du aldrig til at se mig bryde sammen, når Snape dør, skriver Tereza.
 
De havde også planer om at udforske verden sammen.
 
- Du nåede aldrig at vise mig Sverige om sommeren, og jeg nåede aldrig at vise dig 'mit' Sydamerika. Og jeg kommer aldrig til aflevere alt det tøj, jeg 'stjal' fra dig, skriver Tereza Kačerová .
 
Til sidst kommer hun ind på sin store kærlighed til Tim 'Avicii' Bergling.
 
- Det eneste, som var smukkere end dine hænder, var din sjæl. Mit hjerte gør så ondt, fordi jeg aldrig kommer til at kunne røre dig igen, aldrig høre din latter og aldrig kommer til at se dine hænder flettet sammen med mine som det første, når jeg slår øjnene op. Jeg kommer aldrig til at kysse din smukke mund igen, skriver Tereza Kačerová.
 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close