Hollywood23. januar 2017

Video: Louis fejrede sønnens fødselsdag med ekskæresten

One Direction-stjernen Louis Tomlinsons søn Freddie fyldte forleden et år, og den lille purk blev naturligvis fejret med kage og sang. Louis Tomlinsons ekskæreste har delt en skøn video af den lille fødselar – se videoen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.07806518.jpg
 (Foto: All Over)

One Direction-stjernen Louis Tomlinsons søn fejrede forleden sin et års fødselsdag, og selv om mor og far ikke længere danner par, kan de heldigvis sagtens være sammen, når der skal flag og kage på bordet.

Sønnen Freddie blev således fejret af både mor og far på sin første fødselsdag, og de stolte forældre havde naturligvis fundet både kage, lys og sang frem i dagens anledning.

One Direction-stjernens ekskæreste Briana Jungwirth delte efterfølgende en skøn fødselsdagsvideo, hvor man ser Louis Tomlinson hjælpe sin søn med fødselsdagskagen.

Louis Tomlinson, 25, er den første One Directin-stjerne, der er blevet far.

Han og Briana Jungwirth blev forældre til lille Freddie i januar 2016 – men forholdet brast, og parret gik hver til sit.

Siden har One Direction-stjernen datet Danielle Campbell, men det forhold er også løbet ud i sandet. I sidste uge kom det således frem, at parret var gået hver til sit.

Du kan se billeder af One Direction-stjernen og lille Freddie i galleriet herunder:

Louis Tomlinson og sønnen Freddie (billeder kun af dem)

Sponsoreret indhold