Hollywood 11. april 2016

Vilde anklager: Fans tror Louis Tomlinsons baby er falsk

Louis Tomlinson og Brianna Jungwirth må lægge øre til meget, når det kommer til lille Freddie
Foto: All Over

24-årige Louis Tomlinson blev tidligere på året far til lille Freddie, som han har sammen med sin ekskæreste Briana Jungwirth, 24.

Både One Direction-sangeren og Freddies mor har delt billeder af deres søn på sociale medier, men nogle fans er åbenbart kommet frem til den konklusion, at der slet ikke er tale om en rigtig baby. De mener, at Freddie er falsk - at han er en dukke, og at det hele er et mediestunt.

Men nu har Briana Jungwirth fået nok, at de dumme rygter og beskyldninger, og derfor har hun nu svaret igen på instagram. Hun delte dette søde billede af sig selv og Freddie - og da der igen blev skrevet, at Freddie var falsk svarede hun igen:

You've changed my life for the better. I love you with my whole heart.

A photo posted by Briana Jungwirth (@brianaashleyjungwirth) on

- Det er simpelthen for ondt. Jeg plejer ikke at sige noget, men jeg vil gerne vide, hvordan I ville føle, hvis I som nybagt mor måtte læse sådan noget. Hvordan vover I at kalde mit barn falsk. Det er sygt og moralsk forkert. Jeg vil ikke lade nogen ødelægge den glæde jeg føler med min søn - og det ved jeg, at Louis heller ikke vil!, skrev hun ifølge Mirror.

 

Fans har spekuleret i, at Louis Tomlinson ikke tog Freddie op fra vognen, da han havde ham med ude for nylig, og de mener, at det kunne være fordi Freddie er falsk. 

Se billederne fra familieudfligten Louis Tomlinson havde med sin kæreste, sin mor og sine yngre søskende her: 

Louis Tomlinson på familieudflugt

Sponsoreret indhold