Hollywood19. januar 2017

Louis Tomlinson taler ud om sin mors død

One Direction-sangeren fortæller nu for første gang om, hvordan det var at miste sin mor. Joannah Deakin døde den 7. december 2016 efter en længere tids kamp mod leukæmi
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.15872082.jpg
 Foto: All Over

Det er kun lidt over en måned siden, at One Direction-stjernen Louis Tomlinson mistede sin mor.

Så det er forståeligt, at han endnu ikke er helt klar til at tale om tabet, men nu åbner Louis alligevel op omkring det at miste sin elskede mor.

Det gør han i et interview med radiostationen Sirius.

- Det er ikke noget, som jeg føler mig 100% komfortabel med at tale alt for meget om, men bare hurtigt, da jeg først fandt ud af det, så havde jeg mest lyst til at kaste håndklædet i ringen, fortæller Louis Tomlinson, der i dagene efter skulle beslutte sig for, om han ville gennemføre en optræden i den britiske udgave af "X Factor".

- Men det var min mor som sagde til mig, at jeg skulle blive ved. Hun fortalte mig meget strengt, at det var det hun ville have, fortæller Louis i interviewet.

Tomlinsons mor, Joannah Deakin, blev bare 43 år gammel.

I interviewet med Sirius kommer Louis også ind på hans 11 måneder gamle søn, og hvordan det har ændret ham at blive far.

- Jeg tror ikke, at Freddie har ændret min sangskrivning særligt meget. Det er ikke sådan, at jeg skriver sange om min søn. Jeg mener, jeg elsker ham, selvfølgelig. Det har ændret mig som person en lille smule, jeg mener, jeg ville elske at kunne sige, at det har gjort mig en smule mere moden. Jeg ved ikke, om det rent faktisk er sandt, fortæller Louis.

Han afslører også, at han gerne synger sange for lille Freddie.

Se billeder fra da Louis Tomlinson var på scenen få dage efter sin mors død i galleriet herunder

Louis Tomlinson på scenen bare tre dage efter hans mors død

Sponsoreret indhold