Hollywood13. juli 2016

Louis Tomlinson kæmper for sin søn

One Direction-stjernen mener, at han ikke ser sin fem måneder gamle søn nok og truer nu med at hive moderen i retten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/louistomlinson-baby.jpg
 Foto: AOP

I slutningen af januar blev Louis Tomlinson, 24, far til en lille dreng ved navn Freddie Reign.

Det var bestemt ikke planlagt, men den unge One Directionstjerne var indstillet på at få tingene til at fungere med moderen, den jævnaldrende stylist Briana Jungwirth, som han havde været sammen med, men ikke havde et forhold til.

Den stenrige stjerne lejede blandt andet et hus til 100.000 kr. om måneden i L.A. til hende og sønnen, men trods det er forholdet mellem Tomlinson og Jungwirth kommet gevaldigt under pres.

Tomlinson har nemlig fået en kæreste, der hedder Danielle Campbell, og ifølge TMZ vil Jungwirth nu ikke lade sangstjernen se sin søn, fordi hun mener, den nye kæreste ikke skal være i nærheden af deres fem måneder gamle søn.

Briana Jungwirth fik ifølge TMZ et flip, da hendes søn – efter at have været sammen med Louis Tomlinson – duftede af Danielle Campbells parfume.

Det har fået Tomlinson til at true med en retssag, som han dog er villig til at droppe, hvis Jungwirth lader ham se sin søn og lever op til et andet krav.

Han mener nemlig, at hun udstiller deres søn for meget på de sociale medier, og kræver nu, at alle billeder skal godkendes af ham, inden de bliver offentliggjort.

Truslen har tilsyneladende virket, for Jungwirth har allerede gjort sin Instagramprofil privat og har skruet ned for babybillederne på sin Twitterprofil.

Er du vild med Louis Tomlinson? I galleriet får du 24 gode grunde til at elske ham.

24 grunde til at elske Louis Tomlinson

Sponsoreret indhold