Et års genoptræning: Lamar Odom skal lære at gå og spise

Foto: All Over

Det går langsomt fremad for Lamar Odom, der blev lagt i medicinsk koma, efter han i sidste måned blev fundet bevidstløs på et bordel, hvor han havde festet løs med alkohol og stoffer.

Basketballstjernen, der ikke er blevet juridisk skilt fra sin eks, Khloé Kardashian, er stadig indlagt, men får nu ikke længere hjælp til at trække vejret.

- Det går faktisk rigtig godt med Lamar sammenlignet med begyndelsen ... Det så ikke godt ud først. Der er ingen maskiner, der holder ham i live længere. Hans nyrer er kommet sig, og alle hans organer er stort set kommet sig, fortæller Khloé Kardashian i radioprogrammet ”On Air with Ryan Seacrest”, som du kan høre nederst i artiklen.

Der er dog stadig lang vej for Lamar Odom, som lægerne frygter har fået en alvorlig hjerneskade, fordi han ikke genkender de nære venner og familiemedlemmer, som besøger ham på hospitalet.

- Hans hjerne er stadig berørt, og fysisk skal han lære at  gå igen. Han lærer at spise selv igen og alle de andre normale ting, som vi tager for givet hver dag, fortæller Khloé Kardashian og fortsætter:

- Jeg tror, at folk, når de hører, at han ikke får hjælp fra maskiner, tænker: "Åh, fantastisk, han kommer da til at løbe derfra", og det er ikke tilfældet.

Realistystjernen tager alle medicinske beslutninger for Lamar Odom, fordi de to stadig er gift på papiret, og hun taler ofte med lægerne for en status på hans helbred og for at få en tidshorisont på, om og i så fald hvornår, stjernen er helt sig selv igen.

- Lægerne siger: ”Vi har ikke en krystalkugle”. Det elsker de at gentage for mig. Jeg er meget optimistisk, og jeg vil gerne tro på, at han kan. Der er ingen løfter, men hvis han er villig til at arbejde for det (…) så kan jeg ikke se, hvorfor han ikke skulle (komme sig helt, red.). Men det vil tage mindst et år. Mindst, siger Khloé Kardashian.

Du kan høre hele interviewet, hvor Khloé Kardashian taler med Ryan Seacrest om Lamar Odom, her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close