Hollywood15. oktober 2015

Khloé Kardashians eksmand fundet bevidstløs på bordel

Khloé Kardashians eksmand Lamar Odoms tilstand er fortsat kritisk, efter han blev fundet bevidstløs på et bordel i Nevada. Lægerne fortæller, at den tidligere basketstjerne har en mulig hjerneskade.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lamarodomkhloekardashian.jpg
 All Over

Basketballspilleren Lamar Odom, der mest af alt er kendt som Khloé Kardashians eksmand, har længe haft det svært, men nu er det gået alvorligt galt for stjernen.

Flere medier rapporterer, at Lamar Odom er blevet indlagt og er i en kritisk tilstand, efter han blev fundet bevidstløs på gulvet på bordellet Love Ranch, der ligger i Pahrump i den amerikanske delstat Nevada.

Lamar Odom blev angiveligt fundet med slim ud af mund og næse og blev transporteret til hospitalet i Las Vegas, hvor det blev klart, at han havde mange forskellige former for stoffer i blodet, og muligvis har fået en hjerneskade.

- Der blev fundet stoffer i hans system. Han har festet siden fredag. Han tog crack hele weekenden og blev kvalt i sit eget slim. Nu skal de fikse al den skade, det har påført ham. Næsten alle stoffer, du kan forestille dig, er blevet fundet i hans system, fortæller en kilde til E!.

- Så, der er muligvis hjerneskade, men de (lægerne, red.) er ikke sikre på, i hvor stort omfang.

Gossipsitet supplerer med oplysninger om, at Lamar Odom havde indtaget erektionsfremmende urter under sit ophold og blev fundet i VIP-suiten i går aftes amerikansk tid, mens magasinet People bekræfter, at Khloé Kardashian er fløjet til Las Vegas for at besøge ham på hospitalet, ligesom resten af familien gør alt, de kan for at være der for dem begge.

- Alle har droppet alt for at være der. Der er en masse opringninger og beskeder frem og tilbage, mens alle forsøger at finde ud af, hvordan de kan hjælpe og være der for hinanden. De beder deres nære venner om at bede for Lamar for at hele og styrke ham, siger en insider til People.

- Der er forvirring omkring hans tilstand, og de kender ikke omfanget af hans skader, men jeg kan sige jer: De ville ikke droppe alt, hvis det ikke var alvorligt. Familien har fået at vide, at det ikke bare er en lille ting, og at det er ekstremt alvorligt.

Khloé Kardashian søgte om skilsmisse fra Lamar Odom i december 2013. På det tidspunkt havde parret været gift i fire år, men de sidste mange måneder havde det svirret med rygter om, at han var afhængig af crack og var utro. Khloé har dog hele tiden holdt øje med Lamar, fordi hun har været bekymret for hans helbred.

- Khloé blev meget såret af Lamar, men hun kom aldrig til et punkt, hvor hun hadede ham eller var ligeglad med ham. Hun ville have ham, og det vil hun stadig, til at tage sig sammen og leve et lykkeligt liv. Alle er meget kede af det. De ved, at Lamar har sine dæmoner at kæmpe med, men faktum er, at han var en meget vigtig del af Khloés liv i så lang tid, og hun er meget oprevet over det her. Det er de alle.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

What do you think? What do you think? What do you think

Sponsoreret indhold