Hollywood23. oktober 2015

Lamar Odom opereret akut

Lamar Odom har fået foretaget to indgreb i brystet
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/18.01291214.jpg
 All Over

Lamar Odoms hjertefunktion blev forbedret betydeligt i sidste uge, men fornylig er det fastslået, at stjernen har fået lungebetændelse af at ligge i respirator, og nu har han altså fået foretaget to indgreb i brystet.

Det vides ikke, hvorfor Lamar er blev opereret akut, men ifølge gossipsitet TMZ er basketballstjernens komplikationer så alvorlige, at han ikke længere kan klare besøg. Den eneste, der stadig må se til Lamar Odom, er hans kone, Khloé Kardashian.

Lamar Odom blev fløjet fra hospitalet i Las Vegas til Cedars-Sinai Medical Center i L.A. tidligere på ugen, efter han i sidste uge blev fundet bevidstløs på et bordel i Nevada, hvor han havde festet i fire dage. Hans tilstand er kritisk, og stjernen er i dialyse og får formentlig brug for en nyretransplantation.

Fornylig droppede Khloé Kardashian sine planer om at blive skilt fra Lamar Odom, og hun har ikke forladt hans side siden nyheden om hans stofuheld. Fordi parret stadig er gift, er det Khloé Kardashian, der tager stilling til alle medicinske beslutninger.

- Den sidste uge har været utroligt hård. Jeg er så taknemmelig for familie, venner og fans, som udelukkende har sendt bønner og gode tanker til Lamar, skriver Khloé Kardashian på sin hjemmeside, hvor hun også takker de læger og sygeplejersker, der har sørget for Lamar Odom.

- Man kan aldrig være forberedt på en situation som denne, men uden jeres udgydelse af kærlighed og endeløse bønner, som Lamar har modtaget, og den styrke, jeg har fået fra mine nære, ville det have været svært at holde ud.

Politiet formoder, at Lamar Odom tog kokain og uidentificerede piller på bordellet, inden han blev fundet bevidstløs.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold