Hollywood23. oktober 2015

Bordel truer Lamar Odom med søgsmål

Ejeren af det bordel, hvor Khloé Kardashians mand blev fundet bevidstløs, truer nu Lamar Odom med at sagsøge ham for ubetalte regninger på godt 500.000 kr.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/14_0.jpg
 Foto: All Over

Som om Lamar Odom ikke har det svært nok i forvejen, ser det ud til, at stjernen nu får endnu et problem at kæmpe med, efter han i sidste uge blev fundet bevidstløs på et bordel i Nevada.

Bordellets ejer, Dennis Hof, som du måske kender fra tv-serien "Cathouse", vil nemlig have betaling for de fire dages fest, Lamar Odom havde på Love Ranch, inden han dejsede om og i hast måtte fragtes på hospitalet.

- Jeg får en masse spørgsmål (fra Lamars revisorer, red.). De beder om at se kreditkortkvitteringer og spørger: "Har han underskrevet dem?" Jeg har sendt hans kørekort, kvitteringerne og nogle andre ting til dem, siger Dennis Hof til New York Daily News ifølge Female First.

Lamar Odom har ifølge Dennis Hof ubetalte regninger for knap 504.000 kr., og bordelejeren er utålmodig efter at få pengene, som Lamar angiveligt har lovet at dele lige over mellem to ansatte kvinder på stedet. Om betalingen så kommer fra Lamar Odom eller Khloé Kardashian, er Dennis Hof sådan set ligeglad med.

- Jeg har intet problem med at lægge sag an mod hende (Khloé Kardashian, red.) eller ham. Khloé, hun er konen. De er ansvarlige for deres gæld, siger Dennis Hof.

Lamar Odom er i øjeblikket indlagt i L.A., hvor han forleden blev fløjet til fra hospitalet i Las Vegas. Khloé Kardashian er så meget ved hans side, som hun kan, og har valgt at droppe den skilsmisse, hun ellers havde planlagt.

Sponsoreret indhold