Hollywood16. november 2015

Læger frygter alvorlig hjerneskade: Lamar Odom genkender ikke familien

Khloé Kardashian fortæller, at Lamar Odom heller ikke ved, hvorfor han er indlagt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/14_0.jpg
 Foto: All Over

De læger, der tager sig af Khloé Kardashians eks (og stadig lovformelige ægtemand), basketballstjernen Lamar Odom, er bekymrede for hans tilstand.

Lamar er nemlig ikke i stand til at genkende de venner og familiemedlemmer, der med jævne mellemrum aflægger besøg ved stjernens hospitalsseng - og det er tegn på en alvorlig hjerneskade.

Det skriver TMZ.

Lamar Odom blev lagt i medicinsk koma midt i oktober, efter han blev fundet bevidstløs på et bordel i Nevada, hvor han havde taget en overdosis af stoffer og alkohol.

Stjernen, der har spillet for L.A. Lakers, har gjort en smule fremskridt i løbet af de sidste to uger og kan sige få ord ad gangen.

Khloé Kardashian har droppet den planlagte skilsmisse og bruger meget af sin tid ved Lamar Odoms side. I et interview med Ellen DeGeneres afslører hun, at han ikke ved, hvorfor han er indlagt.

- Vi vil fortælle ham, at han har fået en hjerneskade, men vi kan ikke fortælle ham, hvordan den hjerneskade opstod, for det vil sætte ham tilbage, forklarer Khloé Kardashian.

- Han spørger aldrig, hvorfor han er der. Han spørger ikke. Han er tit rigtig forvirret - nogle gange ved han, hvem der er præsident, og hvornår han har fødselsdag, og nogle gange tror han, at han er 26.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png
null

Sponsoreret indhold