Hollywood20. oktober 2015

Kæmpe fremskridt: Khloé Kardashians eks tillbage i L.A.

Lamar Odom er blevet udskrevet fra hospitalet i Las Vegas og er nu indlagt på et hospital i L.A. med Khloé Kardashian ved sin side.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/14.jpg
 All Over

Der er sket store fremskridt for Lamar Odom. Basketballstjernen er vågnet fra sin koma og er nu i så god bedring, at han har fået lov til at blive flyttet til et hospital i L.A.

Det er sket via helikopter, hvor Lamar Odom havde Khloé Kardashian ved sin side hele vejen.

Det har han stadig nu, hvor han angiveligt har brug for mange måneder til at komme sig, men stjernen har altså haft fart på og er nået meget langt, siden han for få dage siden blev fundet bevidstløs på et bordel i Nevada.

Selv om Khloé Kardashian er hans eks, så er parret stadig gift på papiret, og derfor er det hende, der tager alle beslutninger for Lamar Odom under hans indlæggelse.

- Hun følger med ham overalt. Hvis Lamar forlader rummet for at blive testet, så går hun med, fortæller en kilde til E! News.

En af de tests, Lamar Odom har fået foretaget, er en synketest, som var med til at bestemme, at han var klar til at blive flyttet til et hospital tættere på familien.

Lægerne er dog stadig bekymrede for Lamar Odom, som er i dialysebehandling og ifølge People har så skadede nyrer, at han i fremtiden formentlig vil få brug for en nyretransplantation.

Lamar Odom blev indlagt i sidste uge, efter han var blevet fundet livløs på bordellet Love Ranch i Pahrump i Nevada. Han lå med slim ud af næse og mund, og på hospitalet fastslog lægerne, at stjernen havde kroppen fyldt med forskellige stoffer.

- Nu skal de fikse al den skade, det har påført ham. Næsten alle stoffer, du kan forestille dig, er blevet fundet i hans system, fortalte en kilde til E!.

Forleden vågnede Lamar Odom, kiggede på Khloé Kardashian, og sagde: "Hej, Skat". Siden da har hans helbred været i stor fremgang.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold