Hollywood29. august 2017

Kylie om Kendall: Vi havde ikke været venner, hvis vi ikke var søstre

Kylie Jenner synes, at hun og storesøster, Kendall Jenner, er for forskellige
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5893918ag.jpg
 Foto: All Over

Der er kun halvandet års mellemrum mellem dem, og de er vokset op for øjenene af hele verden. Men hvis Kylie Jenner og Kendall Jenner ikke havde været søstre, så er Kylie ikke helt sikker på, at de havde været venner.

Det fortæller hun i en ny trailer for "Life of Kylie".

- Kendall og jeg? Jeg tror ikke, at vi havde været venner, hvis vi ikke var søskende, fortæller Kylie i traileren ifølge Daily Mail.

Kylie fortæller dog ikke, hvorfor hun ikke tror, at de ville være venner. Og noget tyder da også på, at de har et ekstremt godt forhold til hinanden.

I traileren fortæller Kylie nemlig også, at de låner hinandens tøj hele tiden, og at det er alt fra trøjer til trusser, de kan finde på at låne fra hinanden.

Ser man på, hvad Kylie har fortalt tidligere i sæsonen af "Life of Kylie", så kan man måske finde en lille ledetråd til, hvorfor hun ikke tror, at hun og Kendall ville være venner, hvis de ikke var i familie med hinanden.

Her fortalte Kylie nemlig, at hun så op til den måde, som Kendall håndterer sin berømmelse på.

- Jeg ser Kendall og hendes veninder, og de er bare ude hver eneste dag. De er skabt til det her. De ser så godt ud hver dag. Nogle gange ville jeg håbe, at jeg kunne gøre, hvad de gør. Men det er ikke mig. Jeg vil ikke have mit billede taget. Jeg vil ikke have at folk ser, hvad jeg har på. Hver gang jeg ser en paparazzi, så dækker jeg mit ansigt, fortalte Kylie i programmet. Det kunne altså tyde på, at Kendall og Kylie har to helt forskellige måder at håndtere deres berømmelse på.

Kylie fortalte nemlig også i programmet, at hun har det ekstremt svært med at være så berømt, som hun er.

- Jeg har bestemt ikke valgt dette liv, men jeg skal ikke komme og sige, at jeg er helt uskyldig, fordi jeg bliver ved med at leve denne her livsstil. Jeg ved, at jeg gør mig selv mere berømt, ved at være på Instagram. Men jeg er ikke den slags person, der bare vil have alt opmærksomheden, fortalte Kylie i programmet.

Derfor gik Kylie fra Tyga

"Life of Kylie" har generelt budt på mange historier om Kylie Jenner og hendes privatliv. Tidligere i sæsonen fortalte hun, hvorfor hun havde valgt at gå fra rapperen Tyga.

- Der var overhovedet ikke noget galt mellem mig og T. Ham og jeg vil altid have et specielt forhold. Der var intet skænderi, vi besluttede bare... Eller jeg besluttede, at jeg er virkelig ung. Jeg vil ikke sidde og se tilbage om fem år og føle, at han tog noget fra mig, når han virkelig ikke er den slags person, fortalte Kylie i programmet.

Dermed slog hun altså en gang for alle fast, at det var hendes beslutning, at forholdet til Tyga skulle ende.

Selvom Kylie er helt færdig med Tyga, så var hun dog ikke helt færdig med rappere. Efter bruddet fra Tyga gik der nemlig ikke mange måneder, før hun endnu en gang var sammen med en rapper. Denne gang var det rapperen Travis Scott, som det yngste Kardashian-medlem havde kastet sin kærlighed på.

Ekskærestens nye forhold har dog ikke været noget, der har kunnet sætte Tygas pis i kog.

- Jeg føler ikke noget omkring det. Vi har ikke været sammen i syv måneder. Han gør ikke noget forkert. Jeg bærer ikke nag, fortalte Tyga i et interview i juli.

Tyga vil aldrig tilbage til Kylie

Rapperen Tyga har også været meget klar i spyttet, når det kom til, om han kunne se sig selv være sammen med Kylie igen.

- Det er ikke for mig, mand. Jeg mener, det var godt, da det var godt. Da det var slemt, var det virkelig slemt, har han fortalt.

Mens Kylie og Tyga var kærester dukkede der masser af negative historier op om rapperen og hans økonomi. Han mener dog ikke, at de var dukket op til overfladen, hvis han ikke havde været kæreste med Kylie Jenner.

- I de sidste syv måneder, hvor vi ikke har været sammen, har der så været nogen negative historier? Alt jeg siger er bare, at hvem end, der styrer denne slags medier, kan ikke lide at se rappere med denne slags kvinder, specielt unge, hvide kvinde, og det er bare sådan, det er, fortalte Tyga også i juli.

Bruddet tidligere på året var ikke første gang, at Kylie og Tyga gik fra hinanden. Det gjorde de nemlig også i 2016, kort tid efter fandt de dog sammen igen, men det er altså endegyldigt forbi nu.

Du kan se flere billeder af Kylie Jenner i galleriet herunder

Kylie Jenner - billeder af hende august 2017

Sponsoreret indhold