Hollywood24. april 2017

Romantiske rygter: Har Kylie Jenner fået en kæreste?

Kun et par uger efter hende og Tyga slog op, har Kylie Jenner udset sig en ny rapper
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.08449776.jpg
 Foto: All Over
Selv om det ikke er mere end nogle uger siden, at Kylie Jenner og rapperen Tyga gik fra hinanden efter to års on/off-forhold, så spirer rygterne i Hollywood allerede igen. Flere amerikanske medier skriver, at de har været i kontakt med folk, der har set hende med en ny flirt. Til den populære festival Coachella i Californien er hun blevet set holde i hånd med rapperen Travis Scott kun to uger efter det sidste forhold forliste. Og den nye flirt blev endda fanget på video.
Det amerikanske medie People Magazine har talt med en anonym kilde, der har set turtelduerne hygge sig sammen på Coachella og forlade festen sammen. - Kylie og Travis satte sig ved et privat bord, hvor deres venner også kom hen. Efter de havde været i det tætpakkede rum, rejste Travis sig op, og Kylie fulgte efter ham, lyder det.
Kylie Jenner har også selv delt flere billeder fra festvalen med rapperen, som skulle optræde, på Instagram. Danske fans kan håbe på, at Kylie aflægger Danmark et visit, når Travis Scott skal optræde på Tinderbox i juni.
Se flere flotte billeder af Kylie Jenner i galleriet herunder

Kylie Jenner fylder 19 år - Hendes mest sexede looks

Sponsoreret indhold