Hollywood8. august 2017

Kylie om berømmelsen: Nogle gange føler jeg mig sindssyg

Kylie Jenners nye realityprogram "Life of Kylie" havde premiere på amerikansk TV i søndags, og her fortalte hun, at hun godt kan have svært ved at håndtere sin berømmelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ky_1.jpg
 Foto: All Over Press

Kylie Jenner er bare 19 år gammel, men hun har allerede prøvet mere end de fleste piger på hendes alder.

Hun har eget firma, hun er en af de største stjerner på Instagram, og så har hun været på TV siden hun var bare ni år gammel.

Men berømmelsen har ikke altid været nem for hende, det fortæller hun i sit nye realityprogram "Life of Kylie".

- Jeg har bestemt ikke valgt dette liv, men jeg skal ikke komme og sige, at jeg er helt uskyldig, fordi jeg bliver ved med at leve denne her livsstil. Jeg ved, at jeg gør mig selv mere berømt, ved at være på Instagram. Men jeg er ikke den slags person, der bare vil have alt opmærksomheden, fortalte Kylie i programmet.

Og selvom hun godt ved, at mange mennesker har det meget sværere, end hun har.

- Mange mennesker har det værre end mig. Det er bare meget at håndtere. Nogle gange tænker jeg: "Det var det. Jeg bliver sindssyg", fortæller hun.

Det yngste medlem af Kardashian-familien fortæller også i programmet, at hun ser op til den måde, som hendes ældre søskende håndterer deres berømmelse.

- Kim har altid sagt, at det her, det er det, hun er født til. Jeg respekterer det, men det er svært at lave normale ting, når hver eneste menneske ved hvem du er, fortæller Kylie om storesøster Kim.

- Jeg ser Kendall og hendes veninder, og de er bare ude hver eneste dag. De er skabt til det her. De ser så godt ud hver dag. Nogle gange ville jeg håbe, at jeg kunne gøre, hvad de gør. Men det er ikke mig. Jeg vil ikke have mit billede taget. Jeg vil ikke have at folk ser, hvad jeg har på. Hver gang jeg ser en paparazzi, så dækker jeg mit ansigt, fortæller Kylie.

Kylie ved også godt, at hendes berømmelse ikke kommer til at vare ved.

- Jeg føler, at denne berømmelse bliver nødt til at slutte på et tidspunkt. Mit nye mål i livet er bare at leve. Jeg lever det mest utrolige, og jeg er meget taknemmelig. Men de øjeblikke, hvor jeg føler mig som en almindelig 19-årig er de bedste, siger Kylie i "Life of Kylie".

Søstrene er stolte

Kylies nye realityprogram er blevet optaget over det seneste år, og det er første gang, at Kylie får sit eget TV-program.

Hendes tre søstre, Kim, Khloé og Kourtney, har alle tidligere haft deres egne TV-programmer, og både Kim og Khloé har været ude og fortælle, at de glæder sig til at følge med i "Life of Kylie".

- Hun er allerede en professionel. Det her noget, som hun har villet rigtigt længe for at vise en anden side af sig selv. Hun har ikke været så åben i vores program(Keeping up with the Kardashians, red.). Så man kommer til at se hendes venner, hendes datingliv, hvad hun laver til daglig, hvordan hun virkelig arbejder, har Kim fortalt.

Kylie Jenner gik tidligere på året fra rapperen Tyga, som hun havde været sammen med i et par år.

Bruddet var ikke første gang, at Kylie og Tyga gik fra hinanden. Det gjorde de nemlig også i 2016, kort tid efter fandt de dog sammen igen, men denne gang så det altså ud til, at det er endeligt.

Tyga var nemlig efterfølgende ude og sige, at han aldrig kunne se sig selv være sammen med Kylie igen.

Ny kæreste til Kylie

Det var i april i år, at det kom frem, at Kylie og Tyga ikke længere var et par. Men nu ser det altså ud til, at bruddet mellem de to allerede skete efter nytår.

Men på den relativt korte tid er det allerede lykkedes Kylie at finde en ny kæreste.

Hun begyndte nemlig meget hurtigt at date rapperen Travis Scott, som hun siden har været sammen med.

Ekskærestens nye forhold er dog ikke noget, der kan sætte Tygas pis i kog.

- Jeg føler ikke noget omkring det. Vi har ikke været sammen i syv måneder. Han gør ikke noget forkert. Jeg bærer ikke nag, fortalte Tyga i et radioprogram.

Og Kylie er tydeligvis også kommet sig over Tyga, tidligere på måneden kom det nemlig frem, at hun havde fået ændret den kærlighedstatovering, hun havde fået lavet, da hun var sammen med ham.

Du kan se nogle af Kylie Jenners frækkeste billeder i galleriet herunder

Kylie Jenner - billeder af hende august 2017

Sponsoreret indhold