Single igen Kylie Jenner dropper Tyga

Foto: All Over

Det har været meget op og ned for 18-årige Kylie Jenner og den 26-årige rapper Tyga. Flere gange har den unge model og entreprenør givet ham en ny chance, men denne gang skulle det altså være helt slut,

RadarOnline skriver, at Kylie allerede droppede Tyga for et par uger siden - men valgte at give ham en allersidste chance alligevel. Og den chance har han altså også forspildt nu. Kylie Jenner har simpelthen givet op nu.

- Hans sidste chance er væk nu. Hun er træt af hans løgne. Han har f**ked up en gang for meget nu, og Kylie føler, at hun skal videre med sit liv, siger en kilde tæt på til RadarOnline.

Det kan endda være, at det er brormand Rob Kardashians forlovede, Blac Chyna, der er indirekte skyld i bruddet. Hun venter sit og Robs barn - og i forvejen har hun en fireårig søn - med Tyga. Og da graviditeten blev offentliggjort kom Tyga med en lang kærlighedserklæring til Blac Chyna på Twitter, og det forlyder, at det har været for meget for Kylie Jenner.

- Kylie var ude af sig selv af raseri, da Tyga åbnede sin store kæft, fordi hun havde sagt til ham, at han ikke skulle kommentere det - og gik direkte imod hendes ønsker, lyder det fra kilden.

Tyga har gentagne gange været anklaget for at have bollet udenom med adskillige kvinder - og nu er det altså slut for Kylie Jenner med at bekymre sig om, hvad den 26-årige rapper render rundt og laver på andre lagner. 

Se billeder af Kylie Jenner og Tyga, da de stadig var sammen her: 

Kylie Jenner og Tyga

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close