Tyga vil ALDRIG tilbage til Kylie

Foto: All Over

I foråret kom det frem, at det var slut mellem Kylie Jenner og Tyga, og det ser ud til, at de begge to er kommet videre med deres liv. 

Kylie med sin nye rapperkæreste, og Tyga med tanken om, at han ikke skal være sammen med Kylie. Faktisk aldrig mere.

Det fortalte han i går, da han besøgte radioprogrammet The Breakfast Club, det skriver E!Online

- Jeg mener, vi startede som venner, og så blev det til et forhold. Det er ikke et tab. Når du tager en beslutning om, at du ikke skal være i et forhold med en, så tager du den beslutning, og i går hver til sit, fortæller Tyga i radioprogrammet. 

- Jeg har kærlighed til hende, men jeg er ikke forelsket længere. Når du er sammen med en, så er det første år magisk, og så begynder du at indse en masse lort, fortæller Tyga. 

Direkte spurgt, om han kunne se sig være sammen med Kylie igen, er han også meget klar i spyttet. 

- Det er ikke for mig, mand. Jeg mener, det var godt, da det var godt. Da det var slemt, var det virkelig slemt, fortæller han. 

Mens Kylie og Tyga var kærester dukkede der masser af negative historier op om rapperen og hans økonomi. Han mener dog ikke, at de var dukket op til overfladen, hvis han ikke havde været kæreste med Kylie Jenner. 

- I de sidste syv måneder, hvor vi ikke har været sammen, har der så været nogen negative historier? Alt jeg siger er bare, at hvem end, der styrer denne slags medier, kan ikke lide at se rappere med denne slags kvinder, specielt unge, hvide kvinde, og det er bare sådan, det er, fortæller Tyga. 

Bruddet tidligere på året var ikke første gang, at Kylie og Tyga gik fra hinanden. Det gjorde de nemlig også i 2016, kort tid efter fandt de dog sammen igen, men denne gang ser det altså ud til, at det er endeligt.

Ny kæreste til Kylie

Det var i april i år, at det kom frem, at Kylie og Tyga ikke længere var et par. Men nu ser det altså ud til, at bruddet mellem de to allerede skete efter nytår. 

Men på den relativt korte tid er det allerede lykkedes Kylie at finde en ny kæreste. 

Hun begyndte nemlig meget hurtigt at date rapperen Travis Scott, som hun siden har været sammen med.

Ekskærestens nye forhold er heller ikke noget, der kan sætte Tygas pis i kog.

- Jeg føler ikke noget omkring. Vi har ikke været sammen i syv måneder. Han gør ikke noget forkert. Jeg bærer ikke nag, fortæller Tyga i radioprogrammet

Og Kylie er tydeligvis også kommet sig over Tyga, tidligere på måneden kom det nemlig frem, at hun havde fået ændret den kærlighedstatovering, hun havde fået lavet, da hun var sammen med ham

Du kan se nogle af Kylies frækkeste billeder i galleriet herunder

Kylie Jenner fylder 19 år - Hendes mest sexede looks

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close