Hollywood5. juli 2018

Kylie Jenner bygger vildt hundehus med aircondition

Den stenrige realitystjerne forkæler sine firbenede venner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.17473606.jpg
 Foto: All Over Press

Kylie Jenner, 20, er god for knap 2,5 mia. kr., og det nyder hendes to hunde Norman og Bambi godt af.

På sin Snapchat har makeup-mogulen afsløret, at hun har bygget et luksuriøst hundehus til sine to kæledyr.

Artiklen fortsætter under videoen.

I klippet ser man huset, som et menneske snildt kan være i, trone i hendes baghave.

- Der kommer til at være aircondition og varme. Det bliver som et gæstehus, fortæller en tydeligt begejstret Kylie Jenner om sit nye hundehus, der også har en lille terasse.

Artiklen fortsætter under billedet.

Inden Kylie Jenner i februar fødte sin datter Stormi, kom det frem, at hun angiveligt havde shoppet babytøj for 440.000 kr.

Kilder tæt på Jenner fortalte til TMZ, at den vordende mor havde gjort det til en dyr vane at købe babytøj på nettet. Hun surfede løs på onlinebutikker og shoppede dyrt designertøj og accessories til sin datter.

- Det kommer til at blive det mest velklædte barn, du nogensinde har set, afslørede en kilde tæt på den gravide realitystjerne dengang til TMZ.

Man skulle ellers tro, at Kylie Jenners kommende datter kunne arve lidt fra sine ældre kusiner. Kourtney Kardashian har datteren Penelope, og Kim Kardashian datteren North, der begge har garderober spækket med Gucci, Hermès og Saint Laurent.

Selvom 440.000 kr. er mange penge, så er det håndører for Kylie Jenner, der tjener tykt på at sælge læbestift i eget navn. Hendes makeup-firma er ikke engang fyldt to år, men har allerede solgt for over 2,6 mia. kr. I 2017 forventes det, at der sælges for over 2,4 mia. kr.

I galleriet kan du se, hvor dyrt Hollywoods-stjernernes børn går klædt:

Svinedyrt børnetøj

null

Sponsoreret indhold