Hollywood 8. marts 2018

Se billedet: Skjuler Kylie Jenner blåt øje?

Den unge mor forlod et hotel i Miami, hvor hun forsøgte at skjule et mærke under øjet
Foto: All Over Press

Selvom det kun er lidt over en måned siden, at Kylie Jenner, 20 og Travis Scott, 25, blev forældre til Stormi Webster, så nyder parret, der har været sammen siden april sidste år, lidt alenetid. 

I weekenden blev de nybagte forældre set sammen i Miami, hvor rapperen netop har spillet koncert, hvor de nød rosé og middag sammen med en flok venner. 

Da makeup-mogulen søndag forlod sit hotel i Miami, dækkede hun den nederste del af sit ansigt til med en sort jakke, men hun kunne ikke skjule det store mærke, som hun havde under øjet. 

- Det er nok bare, fordi hun er træt, afslører en kilde til People om mærket.

Gossipbloggen Oh No They Didn't spekulerer i, at mærket kan stamme fra et indgreb med fillers, eller at det slet og ret er udtværet makeup. 

I slutningen af februar kunne Kylie Jenner viser en vild barselsgave fra Travis Scott frem

Der kan næppe være en autostol på bagsædet eller en barnevogn i bagagerummet. Ikke desto mindre var det en rimelig blæret ting, som Kylie Jenner, 20, fik i barselsgave - på engelsk kaldet en "push present" - fra kæresten Travis Scott, 25.

Kylie Jenner, der den 1. februar fødte datteren Stormi Webster, viste selv den vilde gave frem i sin Instagram story.

"Push present" skrev hun, mens hun fremviste en sort Ferrari La Ferrari med rødt interiør og butterfly-døre. Bilen produceres ikke længere, men har en startpris på knap 8,5 mio. kr. 

Artiklen fortsætter under videoen. 

Kylie’s instagram story today @kyliejenner @ferrari

Et opslag delt af Kylie Jenner (@kingggkykylie) den

De nybagte forældre indviede den ekstravagante gave, da de spiste frokost med familie og venner på Nobu Malibu. 

Det var første gang siden Stormis fødsel, at parret er blevet fotograferet sammen. Da parret forlod restauranten indtog Kylie Jenner passagersædet, mens Travis Scott kørte den blærede slæde. 

Selvom Jenner og Scott har et barn sammen, så deler de ikke adresse.

- Selvom de er nybagte forældre, så er Kylie og Travis stadig i et nyt forhold. Kylie er glad for deres boligsituation, afslører en kilde tæt på Jenner til People

- Travis er en fantastisk far. Når han gerne vil arbejde, så støtter Kylie ham, tilføjer kilden om parret, der har været sammen siden april 2017. 

- Selvom hun er så ung, så er hun meget afslappet omkring forholdet til Travis. Hun laver ikke store planer for fremtiden, lyder det fra insideren. 

Se Kylie Jenner med det mystiske mærke under øjet i galleriet: 

Kylie Jenner har fået vild barselsgave af Travis Scott

Sponsoreret indhold