Hollywood10. august 2017

Holy moly! Kylie tjener milliarder på sit firma

Kylie Jenner fylder i dag 20 år, og hun kunne faktisk gå på pension nu, hvis det var det, hun havde lyst til. Pengene ruller nemlig ind på kontoen
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.07530008.jpg
 Foto: All Over Press

I dag er Kylie Jenner færdig med at være teenager. Hun fylder nemlig 20 år, og hvis hun skulle have lyst til det, så kunne hun faktisk gå på pension nu.

Hun tjener nemlig så mange penge på sin make-up, at hun aldrig behøver at bekymre sig om penge igen.

Siden hendes lip-kits blev lanceret for 18 måneder siden, er der blevet solgt make-up for 420 millioner dollars, det afslører Kris Jenner i et interview med WWD.

Det svarer til mere end 2,6 milliarder danske kroner.

Man regner med at firmaet alene i 2017 vil have en indtjening på 386 millioner dollars, hvilket svarer til over 2,4 milliarder kroner.

Kylie kunne altså nemt læne sig tilbage og stoppe med at arbejde, hvis det var det, hun skulle have lyst til. Hun er samtidig godt på vej til at blive den bedst tjenende fra Kardashian-familien.

Sidste år var hun på andenpladsen i familien, når det kom til indtjening. Hun var kun overgået af storesøster Kim.

Der er dog ikke noget, der tyder på, at Kylie har tænkt sig at slappe af lige foreløbigt. Hun har netop haft premiere på sit nye realityprogram "Life of Kylie", hvor hun fortæller om sit liv, både som forretningskvinde og som privatperson.

I det nye realityprogram fortæller hun blandt andet, at hun nogle gange føler, at berømmelsen gør hende sindssyg.

- Jeg har bestemt ikke valgt dette liv, men jeg skal ikke komme og sige, at jeg er helt uskyldig, fordi jeg bliver ved med at leve denne her livsstil. Jeg ved, at jeg gør mig selv mere berømt, ved at være på Instagram. Men jeg er ikke den slags person, der bare vil have alt opmærksomheden, fortalte Kylie i premiereafsnittet af programmet. Og selvom hun godt ved, at mange mennesker har det meget sværere, end hun har. - Mange mennesker har det værre end mig. Det er bare meget at håndtere. Nogle gange tænker jeg: "Det var det. Jeg bliver sindssyg", fortalte hun også.

Ny kæreste til Kylie

Selvom Kylie har både penge og succes, så er det ikke altid, at hun har haft det helt nemt med kærligheden.

I april i år kom det nemlig frem, at Kylie og rapperen Tyga ikke længere var et par. Bruddet skulle være sket kort efter nytår, men Kylie fandt hurtigt en ny mand, som hun kunne kaste sin kærlighed på.

Hun begyndte nemlig meget hurtigt at date rapperen Travis Scott, som hun siden har været sammen med.

Ekskærestens nye forhold er dog ikke noget, der har kunnet sætte Tygas pis i kog.

- Jeg føler ikke noget omkring det. Vi har ikke været sammen i syv måneder. Han gør ikke noget forkert. Jeg bærer ikke nag, fortalte Tyga i et radioprogram.

Og Kylie er tydeligvis også kommet sig over Tyga, tidligere på måneden kom det nemlig frem, at hun havde fået ændret den kærlighedstatovering, hun havde fået lavet, da hun var sammen med ham.

Du kan se billeder af 20-års fødselaren i galleriet herunder

Kylie Jenner - billeder af hende august 2017

Sponsoreret indhold