Kim Kardashians livvagt sagsøges for 39 mio. efter Paris-røveri

Det er lige godt to år siden, at Kim Kardashian blev udsat for et voldsomt røveri i Paris.

Det er lige godt to år siden, at Kim Kardashian blev udsat for et voldsomt røveri i Paris.

Foto: Mega

 
 
Kim Kardashians tidligere bodyguard, Pascal Duvier, bliver nu sagsøgt for 39.388.000 kroner af forsikringsselskabet AIG, efter at Kim Kardashian var offer for et voldsomt væbnet røveri i Paris den 3. oktober 2016.
 
 
Forsikringsselskabet fremfører i deres sagsanlæg, at Duvier og hans sikkerhedsvirksomhed "Protect Security" forsømte at beskytte Kim Kardashian i den lejelde lejlighed i den franske hovedstad, hvor hun opholdt sig, da røverne trængte ind til den stenrige realitystjerne.
 
Kim fik blandt andet stjålet sin forlovelsesring til 20 millioner kroner og en række andre dyre smykker, som alle var forsikret hos AIG, og firmaet prøver nu at hente de små 40 millioner kroner, de udbetalte til Kim Kardashian, hos Pascal Duvier og hans firma.
 
AIG mener, at Duvier fejlede på flere måder i forbindelse med røveriet.
 
Mest graverende er det ifølge AIG at Kim Kardashian blev efterladt helt alene og forsvarsløs i den store lejede leljighed i Paris.
 
Pascal Duvier og hans folk passede i stedet for på søsteren Kourtney Kardashian og Kendall Jenner, der ville på natklub i Paris.
 
 
AIG har efter røveriet også konstateret, at en af låsene til ejendommen enten manglede eller var i stykker, og at ejendommens samtaleanlæg var i stykker, så det ikke var muligt at tilkalde hjælp på den måde.
 
 

Pascal Duvier var ikke på plads ved Kim Kardashians side, da røverne kom. (Foto: Mega)
 
Da fem pistolbevæbnede røvere forklædt som politifolk trængte ind i lejligheden var Kim Kardashian således helt alene og kunne intet stille op mod overmagten.
 
I januar 2017 blev politiafhøringen af Kim Kardashian efter røveriet lækket til den franske avis Le Journal du Dimanche.
 

Kim Kardashian: - Jeg var nøgen under badekåben

 
Her er Kims egen beretning om røveriet.
 
Den 36-årige mor til to beskriver i politirapporten, hvordan hun den 3. oktober sidste år vågnede klokken 02.35 om natten på grund af en mærkelig lyd.
 
- Jeg hørte en lyd ved døren, ligesom fodtrin, og jeg råbte, hvem det var. Men ingen svarede.
 
- Jeg ringede efter min bodyguard klokken 02.56. På samme tid kunne jeg gennem døren se to mennesker ankomme med en mand fra receptionen, og han var bundet, fortalte Kim Kardashian ifølge den franske avis i sin politiafhøring.
 
 
Manden fra receptionen blev efterfølgende identificeret som den 39-årige Abdulrahman. Røverne truede ham med en pistol og fik på den måde adgang til Kim Kardashians luksuøse Paris-lejlighed.
 
Kim Kardashian beskriver herefter i politiafhøringen, hvordan en maskeret røver dernæst greb fat i hende og hev hende ud på gangen.
 
-  Han havde handsker på. Han spurgte mig, hvor smykkerne og pengene var. Han hev fat i mig og trak mig ud på gangen. Jeg var iført en badekåbe, nøgen under. Herefter hev de mig ind i soveværelset og smed mig ned på sengen.
 
- På det tidspunkt bandt de mig med plastikstrips og tape, og så tapede de min mund og ben. Derefter trak de mig ud på badeværelset, fortæller Kim Kardashian i politiafhøringen, hvor hun også kommer med en detaljeret beskrivelse af de to røvere, der tiltvang sig adgang til hendes lejlighed:
 
- Begge mænd havde maske på, den ene var iført skimaske, havde en kasket på og var iført en jakke med ”Politi” på.
 
- Den anden mand var iført det samme ”Politi”-tøj, men han var ikke iført en skimaske. Manden med skimasken var omkring 170 centimeter høj, tynd, iført sorte bukser og sorte sko.
 
- Den anden mand, også europæer, var højere, og han blev sammen med sikkerhedsvagten. Han var omkring 180 centimeter høj og var klædt på samme måde som den anden. Det var ham med skimasken, der blev hos mig.
 
Røverne gennemrodede herefter Kim Kardashians lejlighed, hvor de stjal smykker og værdigenstande for millioner.
 
 
Undervejs forlangte de, at Kim Kardashian viste dem, hvor hun gemte sine mest værdifulde smykker. Særligt var de interesseret i at finde hendes forlovelsesring, der har en værdi af over 20 millioner danske kroner.
 
- Jeg sagde, at jeg ikke vidste, hvor den var. Han tog en pistol frem, og jeg viste ham ringen, forklarede Kim Kardashian overfor fransk politi.
 
- Jeg glemte at fortælle jer, at de gennemrodede min pung og tog alt, da de smed mig på sengen. I mit smykkeskrin var der to diamantarmbånd fra Cartier, en guldbelagt Jacob-halskæde med diamanter, diamantøreringe fra Loraine Schwartz og andre smykker fra Yanina.
 
- Derudover stjal røverne også en halskæde med min søn Saints navn på.  Der var også et diamantkors fra Jacob. Der var to ringe i gult guld. Jeg tror, de røvede mig for 10 millioner dollars, udtalte Kim Kardashian få timer efter røveriet.
 
 
Kanye West og Kim Kardashian fyrede en måned efter røveriet Pascal Duvier og hans sikkerhedsfirma, som ellers havde på familien i en årrække.
 
Kim Kardashians forlovelsesring og de øvrige smykker er aldrig blevet fundet.
 
 
 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close