Hollywood13. januar 2017

Politiet sigter fire for voldsomt Kardashian-røveri

Fransk politi har sigtet fire personer i sagen om det voldsomme røveri mod realitystjernen Kim Kardashian.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.6051108cd.jpg
 Foto: All Over

Mandag slog fransk politi til og anholdt 17 personer i forbindelse med efterforskningen af et røveri mod realitystjernen Kim Kardashian.

Nu har politiet sigtet fire personer i sagen og forventer, at der fremadrettet vil blive sigtet flere personer i sagen. Det oplyser anklagemyndigheden i Paris torsdag ifølge ABC News.

Røveriet mod den amerikanske tv-kendis fandt angiveligt sted i efteråret sidste år, da hun befandt sig i en luksuslejlighed i den franske hovedstad i forbindelse med modeugen.

Ifølge nyhedsbureauet AFP blev Kim Kardashian efter eget udsagn bagbundet og låst inde på et badeværelse, hvorefter hun blev plyndret for et ukendt antal smykker, heriblandt en diamantring, der har en værdi af næsten 30 millioner kroner.

Den 36-årige tv-personlighed skulle desuden være blevet truet med en pistol af røverne, der brød ind i lejligheden.

I lang tid udtalte ingen i den kendte Kardashian-familie sig om det voldsomme røveri, og Kim Kardashian trak også stikket til de sociale medier for en stund.

For nylig blev teaseren til den kommende sæson af "Keeping Up With the Kardashians" offentliggjort, og her ser man en del af en scene, hvor en berørt og grådkvalt Kim Kardashian taler ud om den forfærdelige oplevelse i Paris.

Her fortæller hun blandt andet, at hun var troede, at røverne ville skyde hende i ryggen.

Kim Kardashian danner par med rapperen Kanye West, og sammen har de børnene North og Saint.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold