Hollywood28. september 2017

Kim Kardashian får håndskrevet undskyldning fra røver

Røveren, der sidste år stjal smykker for 70 mio. kr. fra Kim Kardashian West, har nu sendt et brev med en undskyldning
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kimkardashian-280917.jpg
 Foto: All Over Press

I oktober sidste år gennemlevede Kim Kardashian West sit værste mareridt. Gerningsmænd trængte ind i hendes lejlighed i Paris, bandt hende og stjal smykker for mere end 70 mio. kr.

Oplevelsen var så traumatiserende, at Kim Kardashian i år har valgt at blive væk fra modeugen i Paris, og et år efter det voldsomme røveri har en af bagmændene nu valgt at undskylde over for realitystjernen.

TMZ kan fortælle, at hjernen bag det velplanlagte røveri, en mand ved navn Aomar Ait Khedache, nu har sendt et håndskrevet brev til den 36-årige stjerne, hvor han inderligt undskylder for sin ugerning.

- Efter at have set dine følelser, har jeg indset hvilke psykiske mén, jeg har pådraget dig... Jeg besluttede mig for at skrive til dig, ikke for at få nogen form for aflad fra dig, skriver Khedache i sit brev.

Under røveriet blev moderen til to bundet, fik tape for munden og holdt til fange på badeværelset. Hun frygtede også, at de ville voldtage hende. Kim Kardashian West har efterfølgende fortalt om den voldsomme episode i "Keeping Up With The Kardashians", hvor hun i tårer fortæller, hvordan hun frygtede, at hun skulle dø. Det er angiveligt synet af disse TV-klip, der har fået den franske røver til at angre.

- Jeg vil personligt gerne sige, hvor meget jeg fortryder min handling, hvor meget jeg er blevet rørt af at se dig opløst i gråd, lyder det fra gerningsmanden.

Det håndskrevne brev er på fransk og blev i første omgang sendt til dommeren i retsagen. Efterfølgende er det sendt til Kim Kardashian Wests advokater, der har oversat brevet.

- Du skal vide, at jeg fuldt ud sympatiserer med den smerte, du, dine børn, din mand og dine nærmeste går gennem, lyder det videre i undskyldningen.

- Jeg håber, at dette brev vil gøre, at du lidt efter lidt vil glemme det traume, som du har været udsat for på grund af mig, afslutter den angrende røver.

Sponsoreret indhold