Hollywood14. oktober 2017

10 år med The Kardashians: Sådan startede det hele

I dag er det 10 år siden det første afsnit af "Keeping Up With The Kardashians" løb over skærmen. Men selvom familien i dag er en af de mest omtalte af slagsen, har det ikke altid ligget i kortene, at Kris Jenner og hendes børn skulle blive verdenskendt. SE og HØR bringer her historien om, hvordan det hele startede for familien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rob-kardashian-and-lamar-odom-return-to-keeping-up-with-the-kardashians.jpg
 Foto: E!

I ti år har Kardashian-klanen nærmest dagligt været det store samtaleemne i medierne rundt omkring i hele verden. Men selvom man engang imellem skulle tro, at familien var født ind i spotlyset, så har det faktisk langt fra altid ligget i kortene, at den store familie skulle blive en af de mest omtalte i hele verden.

I anledning af, at det i dag er 10 år siden familien for første gang dukkede op på TV-skærmen i ”Keeping Up With The Kardashians”, bringer SE og HØR nu hele historien om familien, der gik fra at være helt almindelig, til at være de største realitystjerner i historien.

Historien om familiens vej mod toppen, starter med Kris Jenner. Familiens overhoved og ”momager” blev født den 5. november 1955 i San Diego. Familien var som enhver anden, men da den unge Kris – eller Kristen, som hun egentlig hedder, var 7 år gammel, blev forældrene skilt.

Kris og hendes søskende blev herefter boende sammen med deres mor, Mary Jo Shannon. Kris’ mor og mormor har begge haft deres egen lysbutik, hvor Kris altid har hjulpet til.

Allerede som 17-årig mødte Kris den 12 år ældre Robert Kardashian. De to mødtes første gang på en væddeløbsbane i San Diego, men Kris var ikke interesseret i Robert Kardashians tilnærmelser. Hun afviste blandt andet at give ham sit telefonnummer.

Robert Kardashian var allerede på det tidspunkt en etableret advokat, og han gav ikke sådan uden videre op. Med hjælp fra en af sine venner fik han fat i Kris’ telefonnummer, og det blev starten på mange telefonsamtaler, der senere udviklede sig til et venskab og til kærlighed.

Som 21-årig begyndte Kris at arbejde som stewardesse, og efter at have været tilknyttet et job i New York i flere måneder, blev hun til sidst overflyttet til Los Angeles, hvor Robert Kardashian boede.

https://imgix.seoghoer.dk/7.01909032.jpg

I 1978 blev de to turtelduer gift i en alder af 22 og 34 år. Allerede på byllupsnatten blev Kris gravid med parrets første barn, og ni måneder senere kom Kourtney Kardashian til verden. Det lykkelige par fik efterfølgende tre børn mere sammen, Kim, Khloé og Rob.

I 1991 brast kærligheden dog mellem Robert og Kris. De blev skilt, men bevarede et tæt forhold. Ikke lang til efter blev Robert Kardashian kendt i hele USA, da han var en del af O.J. Simpsons forsvarsteam, der endte med at få sportsstjernen frikendt for drabet på sin ekskone, Nicole Brown.

Robert Kardashian og Kris havde i mange år været gode venner med O.J. Simpson og Nicole Brown, og Kris Jenner har senere udtalt, at retssagen kom imellem hende og Robert Kardashian. Imens han forsvarede sin ven, sørgede hun over tabet af sin veninde.

Robert Kardashian døde i 2003 af kræft i spiserøret.

En ny romance

Allerede tre uger efter bruddet med Robert Kardashian mødte Kris sit livs næste kærlighed. De to mødtes på en blinddate.

Bruce Jenner var på det tidspunkt kendt i hele verden, da han vandt OL-Guld i tikamp for USA i 1976.

Ikke mange måneder efter deres første møde blev Kris og Bruce Jenner gift i 1991. Bruce Jenner havde i forvejen 4 børn fra tidligere ægteskaber, Brody, Cassandra, Brandon og Burt.

Sammen har Kris Jenner og Bruce Jenner fået to døtre sammen, Kendall og Kylie.

https://imgix.seoghoer.dk/10.417368c.jpg

I mange år levede familien et stille og roligt liv i Californien, indtil børnene blev voksne.

I marts 2007 blev en sexvideo af Kim Kardashian og hendes daværende kæreste, Ray J, offentliggjort, og kort tid efter blev planerne til ”Keeping Up With The Kardashian” sat i gang.

I TV på godt og på ondt

I dag er det 10 år siden, vi første gang blev budt indenfor i familiens liv, og i løbet af årene har programmets mange trofaste seere fulgt med i Kardashian-klanens op-og nedture.

Vi var blandt andet med, da Kim Kardashian blev gift med Kris Humphries - og da de blev skilt 72 dage efter brylluppet.

Vi har også været med igennem Khloé Kardashian og Lamar Oders stormende forelskelse, bryllup, ægteskab og nedtur.

Sidst, men ikke mindst, har seerne gennem hele showet kunne følge med i Kourtney Kardashian og Scott Disicks forhold, der mest af alt har været en lang rutsjebanetur.

Vi har set familie blive udvidet med fem børn – Kourtney og Scotts Mason, Penelope og Rain, og Kim og Kanyes North og saint.

En af de største historier fra showet har dog været Kris Jenner og Bruce Jenners forhold. De startede som et forelsket par, der kæmpede for at holde sammen på den aktive familie. Efterhånden som tiden gik, kunne vi se dem glide mere og mere fra hinanden, for til sidst at flytte hver for sig og blive skilt.

Den helt store bombe faldt dog, da Bruce Jenner annoncerede, at han ville skifte køn. Og som sagt så gjort.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_3.jpg
 Foto: All Over

Vi kender ham i dag som Caitlyn Jenner, og hendes efterfølgende udtalelser og udgivelsen af bogen om hendes liv har skabt meget drama i familien.

Flere familiemedlemmer vil ikke længere tale med Caitlyn Jenner, og den før så idylliske familie er nu blevet endnu mere indviklet.

Nye familiemedlemmer på vej

Der er dog intet, der tyder på, at de mange store begivenheder i familien stopper i den nærmeste fremtid.

Lige nu er der nemlig udsigt til at den yngste generation i familien bliver næsten dobbelt så stor i nærmeste fremtid.

Kim Kardashian og Kanye West bliver nemlig forældre for tredje gang i januar. Barnet kommer til verden ved hjælp af en rugemor.

https://imgix.seoghoer.dk/10.8221306j.jpg

Derudover er Kylie Jenner og Khloé Kardashian angiveligt begge gravide med deres kærester Travis Scott og Tristan Thompson. De er begge sat til at føde i februar.

På 10 årsdagen for det første afsnit af ”Keeping Up With The Kardashian” er alt dramaet altså stadig i fuld gang, så lad os endelig bare tage ti år mere med den populære og skønne familie.

Hvis du går og er nysgerrig på, hvem af kvinderne i familien, du minder mest om, så kan du få svaret i testen herunder:

I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af hele familien gennem tiden:

10 år med Kardashian-familien

Sponsoreret indhold