Hollywood10. januar 2017

Se billederne: Her er Kim Kardashians røvere

Fransk politi har anholdt 16 mennesker i sagen om røveriet af Kim Kardashian. I går blev flere af dem fremført for en dommer i Paris
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/231.jpg
 Foto: All Over

Godt tre måneder efter at Kim Kardashian blev udsat for et voldsomt røveri i Paris, har fransk politi anholdt 16 personer i sagen.

I går blev flere af de anholdte fremstillet for en dommer.

null

Under røveriet, der foregik under den parisiske modeuge, blev Kim Kardashian overrasket af røverne klokken 3 om natten. Hun blev bagbundet og efterfølgende låst ude på toilettet.

Ved røveriet slap røverne afsted med smykker til en værdi af over 70 millioner kroner. Blandt andet hendes forlovelsesring.

Det er den franske specialenhed "Bandity Repression Brigade", der efter tre måneders efterforskning har kunnet skride til anholdelse af de mange personer. Enheden slog til på samme tid flere steder i Paris. Det skulle være fingeraftryk fra røverne, der har fået politiet i den rigtige retning.

Efter det voldsomme røveri har Kim Kardashians forsøgt at komme tilbage til sit almindelige liv. Hun har holdt en lang pause fra de sociale medier, og hun har stort set ikke deltaget i nogle offentlige arrangementer siden røveriet.

Du kan se billeder af nogle af røverne i galleriet herunder. Politi og anklagemyndigheders ansigter er blevet sløret.

Kim Kardashians røvere - januar 2017

null

Sponsoreret indhold