Hollywood19. januar 2018

Efter fødsel: Kim Kardashian deler saftigt nøgenfoto

Den 37-årige realitystjerne Kim Kardashian har postet et saftigt nøgenbillede af sig selv - få dage efter at hun og gemalen Kanye West blev forældre til en lille pige
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim_kardahisna.jpg
 (Foto: All Over)

Vi har endnu ikke set den lille pige, som Kim Kardashian og gemalen Kanye West mandag blev forældre til.

I stedet må vi ”nøjes” med et nøgenfoto, som 37-årige Kim Kardashian lagde på sin Instagram-profil fredag.

Billedet viser den nybagte mor til tre ligge splitternøgen i sin seng – dog har hun på belejlig vis gemt sine allermest intime dele under dynen (og sørget for at sløre sine bryster”.

Billedet fik på fem timer næste 1 million ”likes”, så vi kan vist roligt konkludere, at fru Kardashian West er en populær frøken. Men vi venter altså stadig i spænding på at se den lille pige – og få at vide, hvad hun skal hedde.

Det var mandag, at Kim Kardashian og Kanye West blev forældre til en lille pige – efter en noget usædvanlig graviditet for parret. Parret havde nemlig valgt at bruge en rugemor i forbindelse med tredje graviditet, efter at hun oplevede komplikationer i forbindelse med sine to første.

Under graviditeten med North West, som blev født i juni 2013, udviklede hun svangerskabsforgiftning, mens hun oplevede problemer under fødslen af sønnen Saint West to år senere.

Derfor besluttede kendisparret at benytte sig af en rugemor i forbindelse med tredje graviditet. Sidste sommer kom det frem, at rugemoren fik 45.000 dollars fordelt over 10 måneder for at have båret den lille prinsesse. Det svarer til en "månedsløn" på 30.000 kroner.

- Jeg er taknemmelig for moderne teknologi og for, at noget som dette overhoved kan lade sig gøre. Det er ikke for alle, men jeg ovenud elsker min rugemor, og det her var det bedste oplevelse, jeg nogensinde har haft. Vores rugemor gav os den største gave, man kunne ønske sig, fortæller Kim Kardashian og tilføjer:

- Vi følte også knyttet til vores barn med det samme, og det er som om, at hun har været hos os hele tiden. Vi er så begejstrede over langt om længe at byde hende velkommen hjem, tilføjer det stolte, nybagte mor.

Kim Kardashian og Kanye West har endnu ikke afsløret, hvad den lille ny skal hedde – og de har heller ikke givet deres nysgerrige fans et glimt af den lille prinsesse endnu. Til gengæld kunne de mandag afsløre, at det var en sund og velskabt prinsesse, der kom til verden med en kampvægt på omkring 3.300 gram.

Selv om Kim Kardashian og Kanye West formentlig har masser af babyudstyr derhjemme, har de alligevel haft pengepungen fremme forud for familieforøgelsen. Ifølge Daily Mail har parret den seneste tid brugt millioner af kroner på babyudstyr til den lille prinsesse.

https://imgix.seoghoer.dk/boernene.jpg

Kim Kardashian med sønnen Saint West på armen og datteren North West ved sin side. Foto: All Over

Kim Kardashian og Kanye West har angiveligt shoppet for 3,3 mio. kr. til babyen, inklusiv en gyngehest dækket i Swarovski-krystaller og en Louis Vuitton-bamse til 1 mio. kr.

Blandt har forældreparret købt verdens dyreste sut, der med en pris på svimlende 583.000 kroner kunne få de fleste nybagte forældre til at dejse om. Den er naturligvis håndlavet i 18 karat guld - og navnet på den lille guldklump kan selvfølgelig blive indgraveret i sutten.

Udover den dyre sut har stil-ikonet shoppet en garderobe til den kommende lillepige for 600.000 kroner, og så har hun købt en vugge fra Dolce Notte til over 30.000 kroner.

Parret er dog ikke kendt for kun at blive millioner af kroner, når det kommer til babyudstyr.

Samme trang til at have den store pengepung fremme kunne også ses, da parret sagde ja til hinanden ved deres overdådige bryllup tilbage i maj 2014. De havde således lejet renæssance-fortet Forte di Belvedere i Firenze, som dannede rammen om både vielsen og den efterfølgende fest.

De 200 gæster kunne sætte sig til rette ved et 70 meter langt marmorbord og nyde både hinandens selskab og en middag, der (nærmest ikke overdådigt) bestod af tortellini, bøf, kylling og jordbæris.

Inden da havde de dagen før dagen lånt Ludvig den 14.s imponerende renæssance-slot Versailles-slottet til at holde den obligatoriske prøvemiddag, hvor tryllekunstneren David Blain lige optrådte og underholdt.

Sponsoreret indhold