Hollywood 5. januar 2018

Khloé Kardashian: Denne søster giver de værste graviditets-råd

Den gravide stjerne afslører, hvilke af hendes søstre der giver de mest uduelige råd om graviditet
Foto: All Over Press

De fleste gravide kvinder kender det nok: De mere eller mindre velmenende råd, der pludselig vælter ind over én, lige efter man har annonceret, at der er en lille ny på vej. 

Sådan er det også for Khloé Kardashian, der inden jul annoncerede, at hun venter sit første barn med kæresten Tristan Thompson.

Nu, da graviditeten er offentlig, tager den 33-årige realitystjernen den helt store runde i pressen og besøger de store amerikanske talkshows.

Forleden var det Ellen DeGeneres, hvor Khloé Kardashian afslørede babynavne, og nu er turen så kommet til Jimmy Kimmel, hvor den gravide stjerne blandt andet afslører, hvilke af hendes søstre der giver de værste graviditets-råd.

- Mange af dem (rådene, red.) er uønskede. Jeg ved ikke, om de er de værste, men Kourtney giver mange råd. Jeg synes, det er sødt, men jeg har ikke lyst til at gøre nogle af de ting, fortæller Khloé, da hun er gæst hos Jimmy Kimmel Live!

Khloés storesøster Kourtney har tre børn, så hun er ikke bleg for at øse ud af sin visdom. Khloé kommer med et konkret eksempel:

- Du må aldrig have plastiklegetøj, nogensinde! Hvis nogen køber klodser, så må jeg vel have lov at have klodser! Lad mig gøre mine erfaringer. Det er enten hendes måde eller ingen nåde. Det er ikke, hvad man siger, men hvordan man siger det, lyder det fra den gravide stjerne. 

Khloé erkender, at de mange råd skaber gnidninger mellem de to søstre.

- Vi har skændtes meget på det seneste. Vi skændes ellers aldrig, lyder det fra den yngste Kardashian-søster.  

- Kourtney blev pissesur, fordi jeg gerne ville have et TV i børneværelset. Jeg har ikke engang indrettet børneværelset endnu, jeg ville bare have et TV. Og hun sagde, at jeg var den værste person, fordi jeg ville have et TV. Og når du ammer og sådan noget, så vil jeg have et fjernsyn. Hun synes, hun er bedre end mig, fordi hun ikke ser TV, men jeg elsker TV-programmer, forklarer Khloé.

Khloé Kardashian afslører også, at hendes graviditetsannoncering over for familien blev filmet til "Keeping Up With The Kardashians".

- Så det var Alexa, min assistent, Tristan og jeg. Vi var de eneste, der vidste noget i et par uger, indtil jeg kunne fortælle min familie det, fortæller realitystjernen. 

- Han (Tristan, red.) var i udlandet, og vi ville fortælle alle det sammen. Det er faktisk filmet til "Keeping Up", hvilket jeg er spændt på. De får lov til at se alt, jeg er gået igennem, hvor de ikke vidste noget, forklarer hun. 

Jimmy Kimmel deducerer hermed, at kamerafolkene kendte til Khloés graviditet, inden hendes egen familie fik overbragt nyhederne. 

- Det gjorde de! Jeg har kendt mandskabet siden 2007, vi har stort set haft det samme hold omkring os. Og de har været del i så meget, det bedste og det værste i vores liv, konkluderer hun.  

Se Khloé Kardashian fortælle om sin graviditet til Jimmy Kimmel i videoen: 

Sponsoreret indhold